Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση - Κάλεσμα στήριξης του ψηφοδελτίου της Ε.Κ.Ε.Δ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ε.Κ.Ε.Δ.Α.
Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων Δημοτικής Αστυνομίας

Αθήνα, Ιανουάριος 2011


         Φίλοι Συνάδελφοι,


Η παράταξή μας καλεί τους συναδέλφους που θέλουν πραγματικά να ασχοληθούν με τα θέματα που ταλανίζουν την υπηρεσία μας, έξω από κομματικές τακτικές και σκοπιμότητες, να συμμετέχουν και ενεργά στις επικείμενες εκλογές δηλώνοντας υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο μας, δίνοντας έτσι το στίγμα της ανανέωσης στο σύλλογό μας.

Συνάδελφοι, η παράταξη της ΕΚΕΔΑ έχει σταθερές και αδιαπραγμάτευτες θέσεις σε πολλά θέματα της υπηρεσίας μας, όπως:
  • Άμεση αναστολή της αρμοδιότητας του υπαίθριου εμπορίου, καθώς με τη μορφή που έχει πάρει σήμερα το παράνομο εμπόριο, είναι αδύνατο να ελεγχθεί από τη Δημοτική Αστυνομία. (Το παραεμπόριο είναι ένα ζήτημα που συνδέεται άμεσα με το τεράστιο πρόβλημα της μετανάστευσης. Η λύση του απαιτεί πολιτικές αποφάσεις και συντονισμένη δράση πολλών υπηρεσιών σε όλα τα στάδια και όχι μόνο στο στάδιο της πώλησης!!). 
  • Επαναπροσδιορισμός και αποποινικοποίηση των αρμοδιοτήτων που περιγράφονται στο νόμο 3731.
  • Την απομάκρυνση της Ελληνικής Αστυνομίας από το κτίριο της Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς αυτή μας οδηγεί σε άλλα δύσβατα μονοπάτια.  Τα μεικτά κλιμάκια δημιουργήθηκαν για τον έλεγχο του παράνομου εμπορίου. Δεν μπορεί συνάδελφοι, παρουσία Δημοτικών Αστυνομικών, να γίνονται έλεγχοι από αυτά για άλλες αρμοδιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχουν να κάνουν με θέματα του ποινικού κώδικα.
  • Να σταματήσουν άμεσα οι οποιοιδήποτε έλεγχοι (ναρκωτικά, τσιγάρα κ.α.)  από τα μεικτά κλιμάκια, πέραν των αρμοδιοτήτων μας. 
  • Την αξιοκρατία στην υπηρεσία.

Συνάδελφοι, στις επικείμενες εκλογές η παράταξη της ΕΚΕΔΑ ζητάει από εσάς να στηρίξετε συναδέλφους γνώστες των προβλημάτων και της καθημερινότητας της υπηρεσίας μας, αλλά και νέους συναδέλφους που θέλουν να ασχοληθούν με τα θεσμικά μας ζητήματα.
Κάθε προβληματισμός σας είναι και δικός μας.


Επικοινωνία:                           [ονόματα/τηλέφωνα μελών]
E-mail:                                     ekeda.athens (at) yahoo.gr                     
Ιστοσελίδα:                             ekeda.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου