Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πανελλαδικό συλλαλητήριο από την ΠΟΕ-ΟΤΑ το Σάββατο 9 Απριλίου


Αθήνα, 30 Μαρτίου 2011
Αριθμ. Πρωτ.: 364

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει την απόφαση της να πραγματοποιήσει Πανελλαδικό Συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ενάντια στη συνεχιζόμενη κυβερνητική πολιτική λιτότητας με μέτρα κατάφωρης κοινωνικής αδικίας.

Το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) και από εκεί θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζομένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να μεταβούν στην Αθήνα και να ενώσουν τις φωνές τους κατά της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που επιτίθεται στα δικαιώματα των μισθωτών και των συνταξιούχων. Καλεί επίσης σε συμμετοχή και όλους τους εργαζομένους του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατεβαίνουν και πάλι στο δρόμο του αγώνα αντιδρώντας στην άγρια λιτότητα και στο «ξεπούλημα» της Δημόσιας περιουσίας που αποφάσισε η κυβέρνηση, στις σχεδιαζόμενες περικοπές των αποδοχών τους μέσω του ενιαίου μισθολογίου και νέας «φοροεπιδρομής» και στις απολύσεις στους Ο.Τ.Α. που επιφέρει η απαξίωση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα τους με την ταυτόχρονη επιχειρούμενη εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε επιχειρηματικά-ιδιωτικά συμφέροντα.

ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ,
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ…

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011-ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-12.00 μ.μ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου