Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δελτίο τύπου ΠΟΕ-ΟΤΑ για τις σημερινές κινητοποιήσεις

Αθήνα, 13 Απριλίου 2011
Αριθμ. Πρωτ.: 422

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


          Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) προκηρύσσει για αύριο ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, για όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. με σχέση εργασίας Ορισμένου Χρόνου ή Έργου και 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, από τις 7.30 έως τις 11.30 το πρωί, για το υπόλοιπο προσωπικό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


          Η απεργιακή αυτή κινητοποίηση πραγματοποιείται την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης των συμβασιούχων στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συμβασιούχους και μη, να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση και στην συγκέντρωση που θα γίνει στις 8.00 το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου 2011, έξω από κτίριο του Αρείου Πάγου (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121-Αθήνα).

          Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συμπαρίσταται στον αγώνα των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και διεκδικούν τη μετατροπή των συμβάσεων τους σε Αορίστου χρόνου. Πιστεύει ότι είναι αναγκαία η τακτοποίηση τους, αφενός για την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την εξυπηρέτηση των πολιτών και αφετέρου για να μπει ένα τέλος στην πολύχρονη ομηρία τους. Εξέλιξη που θα συνεπάγεται και την κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων.  


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου