Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση Σ.Δ.Α.Α. για τις οφειλούμενες υπερωρίες από τους ελέγχους τραπεζοκαθισμάτων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ14

                     Αθήνα, 12-05-2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

Η Δημοτική Αρχή για άλλη μία φορά φάνηκε ασυνεπής  στην Δέσμευση της, για αποπληρωμή της Υπερωριακής Απασχόλησης των Τραπεζοκαθισμάτων του 2010, έως 10 Μαίου 2011.
Ο Σύλλογος συναντήθηκε την Τρίτη 10/05/2011 με τον Αντιδήμαρχο της υπηρεσίας και τον έθεσε προ των ευθυνών του, για την ασυνέπεια που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή, ακόμα και στις Δεσμεύσεις της  στο Δημοτικό Συμβούλιο.
 Η απάντηση του Αντιδημάρχου ήταν:  «Κάντε υπομονή.!»
Σε επόμενη επικοινωνία του Συλλόγου,  την Πέμπτη 12/05/2011 με τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου, μας γνωστοποιήθηκε ότι τις αμέσως επόμενες μέρες  το ένταλμα θα πιστωθεί.
Ο Σύλλογος ξεκαθάρισε στον Αντιδήμαρχο ότι αν δεν καταβληθούν τα Δεδουλευμένα των Τραπεζοκαθισμάτων  του 2010 άμεσα,  δεν πρόκειται να εργαστούμε για τα  Τραπεζοκαθίσματα  του έτους  2011.

            Συνάδελφοι,
Εάν τα αποτελέσματα μέχρι και την Δευτέρα  16/05/2011 δεν είναι τα αναμενόμενα, ο Σύλλογος θα παραστεί  με τα μέλη του, στην επικείμενη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και θα  συνεδριάσει εκτάκτως  για να επανακαθορίσει την στάση του προς την Δημοτική Αρχή.

Η περίοδος χάριτος των 5 μηνών τελειώνει και οι Διοικούντες θα πρέπει να αντιληφθούν ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι είλωτες. Τα προβλήματα αυξάνονται, απαιτούνται αποδόσεις στην εργασία μας,, αλλά για τις υποχρεώσεις της Διοίκησης προς τους Εργαζομένους όπως παροχή  Οχημάτων, Στολών, Κτηριακό, Κράνη, Αναλώσιμα, Επικοινωνίες ούτε λόγος.

Πιστεύουμε ότι  η υπομονή και η ανοχή προς την νέα Δημοτική Αρχή εξαντλήθηκε. Επιτέλους, αναμένουμε να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να υλοποιηθούν οι αρχικές δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής, για να συνεχίσουν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους   στους Αθηναίους πολίτες.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΑΤΣΗΣ ΘΑΝΟΣ    ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου