Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση Σ.Δ.Α.Α. για τραπεζοκαθίσματα - ενημέρωση δημοτικών συμβούλων


ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ14
ΤΗΛ: 210-3259059


                     Αθήνα, 19-05-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

          Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να είναι ασυνεπής στις υποχρεώσεις της σχετικά με την καταβολή των Δεδουλευμένων  Τραπεζοκαθισμάτων του έτους 2010. Ο  Σύλλογος έπειτα από έκτακτο Δ.Σ. την Τρίτη 17/05/2011 αποφάσισε ότι:  από την Δευτέρα 23/05/2011 θα ξεκινήσει σειρά κινητοποιήσεων έως ότου καταβληθούν τα δεδουλευμένα.
         
          Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες άστοχων δηλώσεων τόσο του Δημάρχου, όσο και Δημοτικών Συμβούλων στα Μ.Μ.Ε που άλλοτε μας χαρακτηρίζουν  ως απλούς δημοτικούς υπαλλήλους μηδενίζοντας ουσιαστικά την ιδιότητα μας και άλλοτε ως ανακριτικούς  υπαλλήλους με κατασταλτικά καθήκοντα και με πεδίο δράσης την εξάλειψη της εγκληματικότητας, κάνοντας μας βορά σε ένα μεγάλο αριθμό πολιτών.

           Ο Σύλλογος κατά την  συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, την Τετάρτη  18-05-2011, έκανε παρέμβαση και αποσαφήνισε τον Ρόλο, τη Δράση  και τις Αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας.
          Γνωστοποίησε δε, σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  θα μοιραστεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου, ο νόμος 3731/2008  για να ενημερωθούν για το νομικό πλαίσιο που διέπει τον Δημοτικό Αστυνομικό, διότι δυστυχώς είναι εμφανές ότι  οι εκπρόσωποι των Αθηναίων πολιτών στον Δημοτικό Συμβούλιο, διακατέχονται από άγνοια για τον τρόπο λειτουργίας και δράσης της υπηρεσίας μας, προβαίνοντας σε άστοχες δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΤΣΗΣ ΘΑΝΟΣ     ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου