Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δελτίο τύπου του συλλόγου για την κατάληψη του κεντρικού κτιρίου της υπηρεσίας

 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ14
ΤΗΛ: 210-3259059



Αθήνα, 30-05-2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Αρχή δεν τήρησε την αρχική της Δέσμευση, για αποπληρωμή της Υπερωριακής Απασχόλησης των Τραπεζοκαθισμάτων του 2010 έως 30/4.
Ο Σύλλογος μετά από ενέργειες του Προεδρείου του, ανέλαβε  πρωτοβουλία και έθεσε το θέμα της πληρωμή των τραπεζοκαθισμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων την Δευτέρα 18-04-2011, εκτός Ημερησίας Διάταξης. Οι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης  κ.κ. Σοφιανός, Κακλαμάνης και Μιχαλολιάκος έπειτα από πιέσεις του Συλλόγου, υποστήριξαν το αίτημα μας, για καταβολή των δεδουλευμένων μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.
 Η Δημοτική Αρχή υποστήριξε ότι τα χρήματα των τραπεζοκαθισμάτων υπάρχουν και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας δεσμεύτηκε ενώπιον του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου για καταβολή των δεδουλευμένων, το πρώτο Δεκαήμερο του Μαΐου.
Η Δημοτική Αρχή  φάνηκε ασυνεπής  και στην δεύτερη Δέσμευση της, για αποπληρωμή  των δεδουλευμένων του 2010, έως 10 Μαΐου 2011. Ο Σύλλογος ανέλαβε νέα πρωτοβουλία και συναντήθηκε εκ νέου την Τρίτη 10/05/2011 με τον Αντιδήμαρχο της υπηρεσίας και τον έθεσε προ των ευθυνών του, για την ασυνέπεια που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή, ακόμα και στις Δεσμεύσεις της  στο Δημοτικό Συμβούλιο.
          Την Τρίτη 24 Μαΐου 2011 το Προεδρείο του Συλλόγου με την παρουσία 40 μελών του, παραβρέθηκε στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, κάνοντας Παράσταση Διαμαρτυρίας για την μη καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών του έτους 2010. Στην συνάντηση ήταν παρόν και ο Αντιδήμαρχος της υπηρεσίας όπου για ακόμα μια φορά η Δημοτική Αρχή φάνηκε ασυνεπής στις υποχρεώσεις της μη καταβάλλοντας τα Δεδουλευμένα.
          Συνάδελφοι,
Πιστεύουμε ότι  η υπομονή και η ανοχή προς την νέα Δημοτική Αρχή εξαντλήθηκε. Βλέποντας την ασυνέπεια και την κοροϊδία της Δημοτικής Αρχής, ο Σύλλογος σήμερα 30/05/2011 κλιμακώνει τις αντιδράσεις του και Προβαίνει σε Κατάληψη του κτιρίου της Αγ. Κωνσταντίνου 14. Θα συνεχίσουμε και με άλλους τρόπους την αντίδραση μας, έως ότου μας καταβληθούν τα Δεδουλευμένα.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΑΤΣΗΣ ΘΑΝΟΣ  ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Σχόλιο: Κλειστό θα παραμείνει σήμερα (30 Μαΐου 2011) το κεντρικό κτίριο της υπηρεσίας στην Αγίου Κωνσταντίνου σε όλες τις βάρδιες, ενώ η υπηρεσία σήμερα δεν θα εξυπηρετεί το κοινό. Μέλη του Δ.Σ. θα παρευρεθούν στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ώστε να θέσουν εκ νέου το θέμα των υπερωριών που χρωστά η προηγούμενη δημοτική αρχή και δεν έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα, παρά τις διαβεβαιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου