Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η τελευταία ανακοίνωση του συλλόγου πριν τη λήξη του θέματος με την καταβολή των δεδουλευμένων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ14
ΤΗΛ: 210-3259059


              Αθήνα, 30-05-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,
          Σήμερα Δευτέρα 30 Μαΐου 2011, ο Σύλλογος προχώρησε σε Κατάληψη του Κτηρίου της Δημοτικής Αστυνομίας επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου αρ. 14, από τις 06:00 π.μ., σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων της Υπερωριακής Απασχόλησης των τραπεζοκαθισμάτων του 2010.
          Έπειτα από αλλεπάλληλες ενέργειες και επαφές του Συλλόγου  με τον Αντιδήμαρχο της υπηρεσίας μας  και την  παρέμβαση του Δημάρχου προς την πάρεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δόθηκε  διαβεβαίωση του Δημάρχου ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, για την άμεση καταβολή των χρημάτων την επόμενη μέρα.
          Στη συνέχεια ο Σύλλογος έθεσε το ζήτημα της μη καταβολής των τραπεζοκαθισμάτων για άλλη μία φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο.
          Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης δεσμεύτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών την Τρίτη 31 Μαΐου 2011. 

          Ο Σύλλογος έπειτα από έκτακτο Δ.Σ. αποφάσισε τη λήξη της Κατάληψης την Δευτέρα το Βράδυ. Στην περίπτωση που και αυτές οι υποσχέσεις πέσουν στο κενό το Δ.Σ. αποφάσισε νέες δυναμικές  κινητοποιήσεις, την Τρίτη 31 Μαΐου 2011 και ώρα 15:00.
          Πιστεύουμε ότι η δυναμική παρουσία του Συλλόγου με την συμπαράσταση των μελών του, θα  φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
           
      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΤΣΗΣ ΘΑΝΟΣ   ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


Σχόλιο: Μετά την παράσταση μελών του Δ.Σ. στο δημοτικό συμβούλιο και στο γραφείο δημάρχου και τη διαβεβαίωση του δημάρχου για την καταβολή των δεδουλευμένων την επομένη, το Σ.Δ.Α.Α. εξέδωσε χθες μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την παραπάνω ανακοίνωση. Το θέμα έληξε σήμερα οριστικά με την καταβολή των δεδουλευμένων, μετά από την προσωπική παρέμβαση του δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου