Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση σε περιπολικά της δημ.αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη

Αναδημοσίευση από το newsbomb.gr

Η εμφάνιση των νέων «Πυρήνων της Φωτιάς»

Η διάδοχη κατάσταση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, επέστρεψε! Αυτή τη φορά πιο επιθετική και απειλητική από ποτέ.

Με μια σκληρή, σύντομη, αλλά καθόλου κενή περιεχομένου προκήρυξη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org η νεοσύστατη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό των τεσσάρων περιπολικών της Δημοτικής Αστυνομίας στο Άλσος της Νέας Σμύρνης, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (2 Ιουλίου), αλλά και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Δημάρχου Παπάγου απευθύνοντας μάλιστα προσωπικές απειλές ακόμα και εναντίον της ζωής του !

Περιγράφουν λεπτομερώς τον εμπρησμό των περιπολικών της Δημοτικής Αστυνομίας, απειλώντας ταυτόχρονα ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τους εμποδίσει.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά στον σεκιούριτι του άλσους της Νέας Σμύρνης, ο οποίος δεν τους αντιλήφθηκε. » Η θεά τύχη χαμογέλασε στους security οι οποίοι δεν μας αντιλήφθηκαν. Αν όμως χρειαστεί δεν θα τον παρακάμψουμε, αλλά θα περάσουμε από πάνω του. Αυτό δεν είναι προειδοποίηση, αλλά απειλή».

Ξεκάθαρος στόχος τους είναι τα «αγαπητά και μη εξαιρετέα σκυλιά της δημοκρατίας, μπατσογούρουνα», αν και από μια δεύτερη ανάγνωση της προκήρυξης προκύπτει ότι βλέπουν εχθρούς παντού: «στον κυρίαρχο πολιτισμό, κοινωνία, κράτος, σχέσεις οικονομίας – εξουσίας, καθώς και στους παθητικούς αποδέκτες όλων των παραπάνω¨.

Προειδοποιούν με μπαράζ νέων κτυπημάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, που θα «δημιουργήσουν πρόβλημα στο εσωτερικό της χώρας και θα χαλάσει την εικόνα στο εξωτερικό».

Δεν παραλείπουν να αναφερθούν στους «Αγανακτισμένους» της πλατείας Συντάγματος , τους οποίους ουσιαστικά απαξιώνουν λέγοντας: «Σε όσους περιορίζονται σε μούντζες και κατσαρολάκια, λέμε απλά ό,τι ο χρόνος μας είναι σημαντικός».

Και τέλος απευθύνουν κάλεσμα σε όλες τις «επαναστατικές ομάδες» τονίζοντας με κεφαλαία γράμματα. «ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ».

Σχόλιο: Αναδημοσιεύεται προς ενημέρωση των συναδέλφων. Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. έχει μιλήσει αρκετές φορές για επιλογές του νομοθέτη αλλά και πρακτικές που έχουν προκαλέσει τη στοχοποίηση της δημοτικής αστυνομίας και των υπαλλήλων της. Δυστυχώς κανείς δεν φαίνεται να ακούει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου