Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Επιστολή της "Αγωνιστικής Δράσης" στο Δ.Σ. του Σ.Δ.Α.Α.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Α.Α. ο εκπρόσωπος της παράταξης "Αγωνιστική Δράση" Γιάννης Λεβεντάκης έκανε σύντομη παρέμβαση ζητώντας την δραστηριοποίηση του πρωτοβάθμιου οργάνου όπως έχει ζητήσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης με σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων, τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και του μεσοπρόθεσμου και την παρακίνησή τους για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Στη συνέχεια κατάθεσε στα πρακτικά την παρακάτω επιστολή:

    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

    Αθήνα, 08-06-2011

    Κύριοι,

    Με την συγκεκριμένη μου επιστολή θέλω να αγγίξω τις ευαίσθητες χορδές σας, γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θέλετε ένα Σωματείο «σφραγίδα» ή ένα Σωματείο Δημοσίων Σχέσεων.

    Το χρονικό διάστημα που διανύουμε όπως και εσείς αντιλαμβάνεστε, οι αλλαγές που έρχονται στις ζωές όλων μας είναι πολύπλευρες και δύσκολες.

    Σας καλώ λοιπόν να προκηρύξετε και να συγκαλέσετε Γενική Συνέλευση των μελών μας, με αποκλειστικό θέμα την συζήτηση και την οργάνωση της αντίστασης των εργαζομένων της υπηρεσίας μας για όσα κάποιοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

    Μετά τιμής

    Λεβεντάκης Ιωάννης

Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. υιοθετώντας την πρόταση της Αγωνιστικής Δράσης ζήτησε να τεθεί η πρόταση για Γενική Συνέλευση σε ψηφοφορία το οποίο και έγινε, αλλά τελικά η πρόταση υπερψηφίστηκε μόνο από τα μέλη της Ε.Κ.Ε.Δ.Α. και καταψηφίστηκε από τους υπόλοιπους. Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να υπερβεί το μικρόκοσμο του Δήμου Αθηναίων και να παίξει πιο ουσιαστικό ρόλο τόσο στην ενημέρωση των συναδέλφων, όσο και στη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις που γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου