Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΑΔΕΔΥ - ΠΟΕ ΟΤΑ στην Πλ. Κλαυθμώνος

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2011
Αριθμ. Πρωτ.: 961

Προς:
Συλλόγους-Μέλη
της  Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
στην Περιφέρεια Αττικής

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 – 6.00 το απόγευμα

Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. μετά την επιβολή των νέων μέτρων από την κυβέρνηση και την τρόικα, αποφάσισε τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις που έχει προγραμματίσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011.


1.       Συγκέντρωση όλων των συνδικαλιστικών στελεχών του Δημοσίου και των Ο.Τ.Α. (Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων, Ομοσπονδιών και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.), αλλά και όσων εργαζομένων το επιθυμούν, την ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011, στις 3.00 το μεσημέρι, στο θέατρο «ΟΡΦΕΑΣ» (Πρώην ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ – Πανεπιστημίου 38 – Αθήνα).
Η συγκέντρωση πραγματοποιείται με μοναδικό στόχο τον συντονισμό της κοινής αγωνιστικής δράσης του συνόλου των Δημοσίων Υπαλλήλων για την αντιμετώπιση της νέας ΟΛΟΜΕΤΩΠΗΣ επίθεσης της κυβέρνησης.

2.       ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ όλων των εργαζομένων στο ΔΗΜΟΣΙΟ και στους Ο.Τ.Α. στις 6.00 το απόγευμα στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ. Θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή – Πλατεία Συντάγματος.

Συνάδελφοι,

Η συμμετοχή μας σε κάθε μορφή απεργιακής κινητοποίησης αλλά και μαζικών δράσεων αντίστασης στην ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας, είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

      Ο Πρόεδρος                                                           Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                    Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου