Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

«Θα μαζέψουμε τα σκουπίδια όταν λάβουμε τα φύλλα επίταξης», λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ

Κανονικά θα δουλέψουν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ - ΟΤΑ στην αποκομιδή σκουπιδιών εάν λάβουν τα φύλλα επίταξης δήλωσε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος επισημαίνοντας ωστόσο ότι προϋπόθεση για να βγουν τα απορριμματοφόρα στους δρόμους είναι να υπάρχουν καύσιμα αναφερόμενος στην απεργία των τελωνείων και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή. 


Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην πολιτική επιστράτευση των οδηγών απορριμματοφόρων και των φορτηγών σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, ενώ και το Πρωτοδικείο της Αθήνας έγκρινε παράνομη την απεργία της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Ο κ. Μπαλασόπουλος είπε ότι μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει πάρει χαρτιά επιστράτευσης και πως τα φύλλα επίταξης έχουν σταλεί στους δημάρχους όμως εξαιτίας της απεργίας στους δήμους πολύ λίγα φύλλα πορείας έχουν διανεμηθεί.

Επίσης ο ίδιος διευκρίνισε ότι όποιος εργαζόμενος λάβει το φύλλο επίταξης θα πάει κανονικά στη δουλειά του και εκτίμησε ότι μέχρι την Τρίτη το πρωί θα τα έχουν λάβει όλοι οι εργαζόμενοι.

Ωστόσο όπως τόνισε η αποκομιδή των σκουπιδιών θα διαρκέσει περισσότερο από μια εβδομάδα με βάση το ωράριο των υπαλλήλων καθαριότητας.

Τέλος ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ αναφερόμενος στα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται από τη συσσώρευση των σκουπιδιών αναγνώρισε ότι δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην κοινωνία όμως όπως ανέφερε κατά τη χθεσινή συμμετοχή τους στην απεργία και το συλλαλητήριο οι απεργοί δέχθηκαν μόνο επιδοκιμασίες.

Πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=319254

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου