Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο τύπου ΠΟΕ-ΟΤΑ για την προσφυγή Καμίνη στη δικαιοσύνη

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2011

Αριθμ. Πρωτ.: 1081

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο «συνήγορος της Κυβέρνησης» και πρωτεργάτης στην επιβολή αντεργατικών και αυταρχικών μέτρων Δήμαρχος της Αθήνας κ. Γιώργος Καμίνης ξαναχτύπησε.
 Υπακούοντας στη γραμμή της κυβέρνησης σέρνει στα δικαστήρια την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και ζητά να κηρυχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι απεργίες που κήρυξε η Ομοσπονδία. Απεργίες απόλυτα δικαιολογημένες  μετά την άρνηση, τις απειλές και τους βαρείς χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε η Κυβέρνηση με στόχο να συκοφαντήσει και να σπάσει τον ηρωικό αγώνα που δίνουν 15 ημέρες τώρα οι εργαζόμενοι στην τοπική Αυτοδιοίκηση.
Είναι δε τόσος ο οίστρος του και η φόρα που έχει πάρει που με μια εντελώς παράνομη διαδικασία ζητάει να απαγορευτεί η συμμετοχή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και στη 48ωρη γενική απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 19 και 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.


Ο Δήμαρχος της Αθήνας κόπτεται δήθεν για τη Δημόσια υγεία την ίδια ώρα που αφήνει το κέντρο της Αθήνας στο έλεος των ναρκεμπόρων και αδιαφορεί πλήρως για τη ραγδαία αύξηση των αστέγων και των πεινασμένων που κατακλύζουν πλέον όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Είναι όμως κινητικότατος όταν πρόκειται να χτυπήσει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Σάββατο βράδυ που δεν λειτουργούν κανονικά τα δικαστήρια και μόλις μία ωρα πριν την δικάσιμο κοινοποίησε την κλήση στην Ομοσπονδία όταν μάλιστα οι δικηγόροι βρίσκονται σε αποχή.
Οι εργαζόμενοι στους Δήμους ούτε αυτή τη φορά  θα υποχωρήσουν. Αντίθετα θα συνεχίσουν με μεγαλύτερο πείσμα το αγώνα τους. Γιατί έχουν το δίκιο με το μέρος τους. Γιατί παλεύουν για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια τη δική τους και όλων όσων πλήττονται από την πιο βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει αυτή η Κυβέρνηση. Παλεύουν ακόμα για την ίδια την Τοπική Αυτοδιοίκηση που πασχίζουν να την διαλύσουν και να παραδώσουν τα φιλέτα της στους φίλους τους μεγαλοκαρχαρίες.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα δώσει έκτακτη-κοινή συνέντευξη τύπου με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 στις 1.00 το μεσημέρι στα γραφεία της και καλεί όλους τους εργαζόμενους σε δυναμική συγκέντρωση τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 στις 9.00 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια στην Ευελπίδων. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει…

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου