Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Δελτίου τύπου ΠΟΕ-ΟΤΑ με αποδέκτη το Υπ.Προστασίας του Πολίτη & τους αστυνομικούς

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2011

                                                                                    Αριθμ. Πρωτ.: 1100

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

          Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίζουν ενωμένοι σαν μια γροθιά τον αγώνα τους ενάντια στην αυταρχική ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας.


          Λένε όχι στα σχέδια όσων θέλουν εργαζόμενους αδύναμους, υπάκουους, εξαθλιωμένους και υποταγμένους.

          Η κυβέρνηση καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας, προσπαθεί ανεπιτυχώς να δημιουργήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό, ενισχύοντας χωρίς όμως πρακτικό αποτέλεσμα-επιχειρηματικούς της φίλους, επιστρατεύοντας εξαθλιωμένους αλλοδαπούς, ανασφάλιστους, χωρίς ατομικά είδη προστασίας.

          Δεσμεύει μάλιστα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μέσα προκειμένου να «προστατεύσει» την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΟΜΙΑ, τη στιγμή που η εγκληματικότητα αυξάνεται ραγδαία πλήττοντας κυρίως φτωχογειτονιές με ελλιπή ή ανύπαρκτη αστυνόμευση.

          Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καλούν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντί να χρησιμοποιεί τις αστυνομικές δυνάμεις για την  κατάλυση χώρων όπως ο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής και την συνοδεία ιδιωτικών απορριμματοφόρων, να τις διαθέσει στην «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» που πλήττεται από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα.

          Καλούμε επίσης τους αστυνομικούς που πλήττονται και αυτοί βάναυσα από τα εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης να συσπειρωθούν και μέσω των συνδικαλιστικών τους οργάνων να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου