Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν από το στρατό η στολή της δημοτικής αστυνομίας Πειραιά;

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τζάμπα οι στολές της Δημοτικής Αστυνομίας

Θετικά απάντησε στο αίτημα του Δήμου Πειραιά, η διοίκηση της 700 Σ.Ε.* (ΚΟΠΗ), για να ράψουν δωρεάν τις στολές των Δημοτικών Αστυνομικών. [*Πρόκειται για το Στρατιωτικό Εργοστάσιο]

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γ. Δαβάκης, μετά από εντολή του Δημάρχου Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκου σε επιστολή του προς τον Διοικητή της 700 Σ.Ε. Συνταγματάρχη κ. Π. Ηλιόπουλο, ανέφερε:

«Κύριε Διοικητά,

Η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά, προμηθεύεται κάθε τρία έτη υπηρεσιακές στολές και εξοπλισμό για τις ανάγκες των 105 Δημοτικών Αστυνομικών της.

Ο Δήμαρχος Πειραιά και τ. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, μέσα στα πλαίσια της εξοικονόμησης χρημάτων υπέρ του Δήμου και του Δημοσίου γενικότερα, λόγω και της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα, έδωσε εντολή να διερευνηθεί η περίπτωση της δυνατότητας της Υπηρεσίας σας να κατασκευάσετε τις προαναφερθείσες στολές των Δημοτικών Αστυνομικών.

Σε περίπτωση που το αίτημα μας είναι εφικτό και αποδεκτό, παρακαλούμε να επικοινωνήσουμε για προσωπική συνάντηση για τις περαιτέρω λεπτομέρειες.»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ενημέρωσε το σώμα τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση σας ανακοινώνω ότι είχαμε την θετική ανταπόκριση της «ΚΟΠΗ» ότι θα ράψει δωρεάν, όλες τις στολές των ανδρών και γυναικών της Δημοτικής Αστυνομίας. Το κόστος για το Δήμο είναι μόνο το ύφασμα, η πρώτη ύλη δηλαδή.

Θέλω να σας πω ότι το πάθος μας είναι να μειώσουμε το κόστος, να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα χωρίς να υποτιμήσουμε τον παράγοντα ποιότητα και επάρκεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου