Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Στον Παγκόσμιο Ιστό η ηλεκτρονική σελίδα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες τη λειτουργία της η νέα ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. δίνοντας τέλος στο κενό που είχε προκύψει για την εξεύρεση πληροφοριών για το νέο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες, όπως τα στοιχεία των συμβεβλημένων ιατρών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ανά περιοχή, όλη τη σχετική νομοθεσία για την παροχή υπηρεσιών υγείας συγκεντρωμένη, τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου του Οργανισμού, συχνές ερωτήσεις, τρόπους επικοινωνίας, κλπ.

Το μήνυμα του προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έχει ως εξής:
Η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση από γεννήσεως του ελληνικού κράτους άρχισε… Ο ΕΟΠΥΥ είναι η ανατροπή σε όσα άσχημα, στραβά, αγκυλωμένα έχουμε ζήσει στην ΠΦΥ μέχρι σήμερα… Όσα δεν έγιναν έως τώρα, καλούμαστε σε χρόνο ρεκόρ να τα υλοποιήσουμε.

Στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας ιατροί, νοσηλευτικό, επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, όλοι μαζί με αποφασιστικότητα και θέληση ώστε να τα καταφέρουμε να εξυπηρετούμε τον έλληνα ασφαλισμένο. Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι αυτό το ταξίδι είναι μακρύ και δύσκολο…

Οι επιδιώξεις του ΕΟΠΥΥ είναι:
  • ο νέος Οργανισμός να γίνει πύλη εισόδου στο σύστημα Υγείας και μοχλός στήριξης και εξυπηρέτησης του ασφαλισμένου σε αυτό!
  • να επιτευχθεί εξορθολογισμός των οικονομικών της πρωτοβάθμιας υγείας ώστε στο τέλος της πορείας να μην χρειάζεται να ξαναδανειστούμε!

Το δόγμα που υπηρετούμε για τον ασφαλισμένο είναι: Διαπραγματευόμαστε τα πάντα και στο εξής πληρώνουμε την αξία και όχι την υπεραξία!

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου