Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νέος Ο.Ε.Υ. του Δήμου Αθηναίων

Κυκλοφόρησε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων. Οι αλλαγές σε σχέση με τη δημοτική αστυνομία είναι αυτές που σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας.

Πρόκειται για την απόφαση 3234/3093 του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. τεύχους Β` με αριθμό 58, ημερομηνία έκδοσης 25 Ιανουαρίου 2012 και ημερομηνία κυκλοφορίας 30 Ιανουαρίου 2012.

Στον Οργανισμό παρατηρήσημε κάποια λάθη που οφείλενται στις αλλαγές της τελευταίας στιγμής με το νέο Τμήμα Μελετών, Διαχείρισης Προσωπικού & Επικοινωνίας και στην αλλαγή αρμοδιοτήτων του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης. Εκ παραδρομής π.χ. στο Γραφείο Σχεδιασμού των 7 Δ.Α.Τ. αναφέρεται ότι οι εκθέσεις που συγκεντρώνονται (είτε παραβάσεις, είτε εκθέσεις κατάληψης κοινοχρήστου χώρου, κλπ) διαβιβάζονται στο τμήμα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, αντί του ορθού τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης. Βέβαια μια λάθος αναφορά δεν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο Οργανισμό εδώ:


Σημείωση: Ή έναρξη ισχύος του νέου Ο.Ε.Υ. ολοκληρώνεται με τη δημοσίευσή του στη Δι@ύγεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου