Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση Σ.Δ.Α.Α. για τη συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ.Λιβάνιο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ14
ΤΗΛ: 210-3259059

                     Αθήνα, 27-01-2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,
          Σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 ο Σύλλογος συναντήθηκε με τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου  κ.  Θ. Λιβάνιο. Στην συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα τέθηκαν τόσο θεσμικά, όσο και υπηρεσιακά θέματα. Ειδικότερα τα θέματα που του τέθηκαν είναι τα εξής:
1.    Οφειλόμενα χρήματα για τα άτομα του 2006: Ο Γεν. Γραμματέας δεσμεύτηκε να γίνει άμεσα η αποδέσμευση από την Οικ. Επιτροπή των χρημάτων & στην συνέχεια να αρχίσουν οι πληρωμές προς τους ενδιαφερόμενους. Στόχος είναι να εξοφληθούν τα άτομα σε 2 έως 3 δόσεις μέσα στο 2012.
2.    Τραπεζοκαθίσματα 2011& 2012: Ζητήσαμε η καταβολή των δεδουλευμένων του 2011, να γίνει εφάπαξ σε μία δόση το αργότερο έως τέλη Μαρτίου. Για το 2012 θα διατηρηθεί το ίδιο ποσό με το 2011.
3.    Υπερωρίες: Οι υπερωρίες του Δεκεμβρίου του 2011, θα καταβληθούν- έως 01-02-2012. Το ποσό μόνο για τον μήνα Δεκέμβριο θα είναι μειωμένο λόγω εφαρμογής του νέου Ωρομισθίου όπως ορίζεται από τον ν. 4024/2011........
4.    Επίδομα Επικινδυνότητας: Συζητήθηκε με τον Γεν. Γραμματέα, το αίτημα του  Συλλόγου για την ένταξη μας στο ανωτέρω επίδομα, όπως προβλέπει κ ο ν. 4024/2011. Μας διαβεβαίωσε ότι ο Δήμαρχος βλέπει θετικά το παραπάνω αίτημα και θα το προωθήσει στην Κ.Ε.Δ.Ε., προκειμένου να υπάρξει συντονισμένη παρέμβαση στις υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών.
5.    Μετατάξεις: Μας διαβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι ο Δήμος θα είναι θετικός στις εισηγήσεις του, όσον αφορά τις μετατάξεις συναδέλφων σε άλλους Δήμου.
6.   Προμήθειες: Έχει ήδη δώσει εντολή να ξεκινήσει η προμήθεια οχημάτων για την Δημοτική Αστυνομία, ώστε να τα παραλάβουμε μέσα το 2012.
7.     Επικοινωνίες – CB. Είναι θέμα το οποίο ο Σύλλογος θέτει σε κάθε Δημοτική Αρχή εδώ κ 8 έτη. Έχει καταντήσει το συγκεκριμένο θέμα το «γεφύρι της Άρτας».   Πρόθεση του, είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας για την άμεση προμήθεια cb & αναβάθμιση σήματος, έως ότου τελειώσουν οι μελέτες και οι διαγωνισμοί. Του επισημάναμε ότι το  πρόβλημα της επικοινωνίας είναι σοβαρό κ απαιτούμε δραστικές λύσεις.
8.    Στολές:  Εκθέσαμε για πολλοστή φορά την αναλγησία των υπηρεσιών κ των διαδικασιών  όσον αφορά την προμήθεια των στολών. Οι διαδικασίες προμηθειών είναι χρονοβόρες & ατέρμονες με αποτέλεσμα  οι συνάδελφοι να μην έχουν τα απαιτούμενα για την άσκηση των καθηκόντων τους.  Προτείναμε την αλλαγή του τρόπου προμηθείας των στολών, στο οποίο υπήρξε θετική ανταπόκριση.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,
          Αναμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων της Δημοτικής Αρχής. Ο Σύλλογος θα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των θεμάτων κ θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε νεώτερο.     


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
         
ΤΑΤΣΗΣ ΘΑΝΟΣ       ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 


Σχόλιο: Δημοσιεύουμε τη σχετική ανακοίνωση σήμερα καθώς τη λάβαμε με καθυστέρηση σε ηλεκτρονική μορφή. Μικρό κομμάτι της ανακοίνωσης έχει τροποποιηθεί για τις ανάγκες της ανάρτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου