Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Εισαγγελική παρέμβαση για το χάος με τα ναρκωτικά και το παρεμπόριο στη Νομική

Σε άντρο εμπορίου ναρκωτικών, έχει μετατραπεί ο πεζόδρομος της Μασσαλίας, σύμφωνα με καταγγελίες. Διαβάστε τι ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντες

Κατεπείγουσα έρευνα για τα τεκταινόμενα στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας δίπλα στη Νομική, ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, από την προϊστάμενη του Πρωτοδικείου Αθηνών, Ελένη Ράικου.

Η κατάσταση είναι πλέον αφόρητη, όπως λένε οι καταγγελίες, με τη διακίνηση, εμπορία και χρήση ναρκωτικών, όπως και το παράνομο εμπόριο να έχει γίνει μόνιμη πραγματικότητα στον πεζόδρομο δίπλα από την Νομική.

Ο πρόεδρος του Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ.Φορτσάκης, όπως και πολλά μέλη του Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Νομικής Σχολής, κατέθεσαν πριν λίγες ημέρες μηνυτήρια αναφορά για τα όσα συμβαίνουν γύρω από τη Νομική.

Μετά από αυτό, ο κ.Τέντες παρήγγειλε στην κ. Ράικου να διεξαχθεί κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελούνται αυτεπάγγελτα διωκόμενα εγκλήματα και στην περίπτωση αυτή, οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο.

Τέλος, ο κ. Τέντες ζητάει από την προϊσταμένη τής Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να λάβει τα ενδεικνυόμενα εκείνα μέτρα για τη διαρκή αποκατάσταση της νομιμότητας στο συγκεκριμένο χώρο.

Πηγή: news247.gr/
Διαβάστε επίσης: Μηνυτήρια αναφορά για την ανεξέλεγκτη κατάσταση στη Νομική (ΒΗΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου