Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Δελτίο τύπου-καταγγελία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την πραξικοματική απόφαση του προέδρου του Τ.Ε.Α.Δ.Υ. να αναβάλει τη συνεδρίαση για το «κούρεμα» των Ταμείων

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2012

ΑΔΕΔΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 - ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 213 1616900
 Fax: 210 3246165
Αριθμ. Πρωτ.: 68

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την παράνομη και πραξικοπηματική συμπεριφορά του Προέδρου του Τ.Ε.Α.Δ.Υ., ο οποίος στη σημερινή συνεδρίαση του Ταμείου, αφού διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία των παρόντων μελών ήταν αντίθετη με το «κούρεμα» των ομολόγων, ανέβαλε τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι εκπρόσωποι της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και συνδικαλιστικά στελέχη έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δ.Σ. του Ταμείου πριν αρχίσει η συνεδρίαση και στη συνέχεια αποχώρησαν από την αίθουσα συνεδριάσεων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Ε.Α.Δ.Υ. θα συνεδριάσει και πάλι αύριο στις 12.00 προκειμένου να πάρει οριστικές αποφάσεις.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη αύριο, Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, στις 11.30 το πρωί σε νέα παράσταση στο χώρο συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Τ.Ε.Α.Δ.Υ. (Σταδίου 24-Αθήνα) για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα σε βάρος των ασφαλισμένων.


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου