Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά του Δήμου Σκιάθου για την προσπάθεια εκχώρησης της αποκομιδής σε ιδιώτες


Αθήνα, 19 Απριλίου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 652

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Σκιάθου που προχωρά στην ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων.
Η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού έχει οριστεί για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012.

Η Δημοτική Αρχή της Σκιάθου χρησιμοποιεί και αυτή ως άλλοθι την έλλειψη προσωπικού στην υπηρεσία καθαριότητας για να προχωρήσει στην κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της υπηρεσίας και την ανεξέλεγκτη οικονομική επιβάρυνση των πολιτών.
Φαίνεται ότι οι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού επιλέγουν τον εύκολο δρόμο της εκχώρησης της αρμοδιότητας και της ιδιωτικοποίησης αντί μαζί με τους εργαζόμενους και τους πολίτες να αγωνιστούν για την στελέχωση της υπηρεσίας με την πρόσληψη του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει την αγωνιστική κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Μαγνησίας, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 στις 12.00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Σκιάθου που με τη μαζική και δυναμική κινητοποίησή τους θα αποτρέψουν το ξεπούλημα των υπηρεσιών του Δήμου Σκιάθου.
Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού με τον καθημερινό και ενωτικό αγώνα τους είναι αποφασισμένοι να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

      Ο Πρόεδρος                                                           Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                                                    Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου