Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση ΣΔΑΑ για τραπεζοκαθίσματα/ σεμινάρια/ εκλογική απασχόληση

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

                         Αθήνα, 11-06-2012      


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι- Συναδέλφισσες,
1.   Τραπεζοκαθίσματα: Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Αστυνομία θα απασχοληθεί σε τραπεζοκαθίσματα και για το έτος 2012. Το ποσό που έχει εγκριθεί, είναι ίδιο με το ποσό του έτους 2011. Ο τρόπος πληρωμής θα είναι διαφορετικός και θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζονται με την ενιαία αρχή πληρωμών.     
       
2.   Σεμινάρια: Η παρακολούθηση των   σεμιναρίων που διεξάγονται υπό την αιγίδα του Παντείου Πανεπιστημίου ( στο κτήριο της Γ.Σ.Ε.Ε. )  για τους εξωτερικούς υπαλλήλους δεν είναι υποχρεωτική αλλά προαιρετική. Κακώς, οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων δεν ενημερώνουν τους συναδέλφους ότι η παρακολούθηση τέτοιου είδους σεμιναρίων είναι προαιρετική κ δεν έχουν καμία απολύτως επίπτωση οι συνάδελφοι αν δεν τα παρακολουθήσουν.  
3.   Εκλογικές Διαδικασίες: Ακόμη περιμένουμε απάντηση  από το Υπουργείο Εσωτερικών για το εκλογικό επίδομα. Η κοροϊδία συνεχίζεται διαχρονικά & ανεξαρτήτως Κυβερνήσεως. Προς ενημέρωση όλων οι υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών λαμβάνουν 1.700,00€, ενώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 63,00 €. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πρότεινε να εργαστούμε δωρεάν, «βάζοντας Πλάτη στο Κράτος».

Συμμετέχουμε στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑπου έχει προκηρύξει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. το Σαββάτο και την Κυριακή 16 & 17 Ιουνίου 2012.
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
           ΤΑΤΣΗΣ ΘΑΝΟΣ   ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ      

2 σχόλια:

  1. Μιά ἐρώτηση παρακαλῶ: Επειδή δέν κατάλαβα καλά τήν ἀνάρτηση, ἐσεῖς οἱ δημ. ἀστυνομικοί, πληρώνεστε ἐξτρά γιά ν΄ἀσχοληθεῖτε μέ τά τραπεζοκαθίσμτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σας απαντήσουμε για την Αθήνα, κάθε δημοτική αστυνομία έχει τον δικό της προγραμματισμό, ανάλογα το πλήθος των υπαλλήλων, το ωράριο που ισχύει και τις υπηρεσιακές ανάγκες.
    Στις περιπτώσεις που η απασχόληση γίνεται στη διάρκεια του τακτικού ωραρίου εννοείται πως δεν υπάρχει πρόσθετη αποζημίωση, αλλά για ένα κομμάτι ελέγχων που γίνεται -αναγκαστικά- στη διάρκεια της υπερωριακής απασχόλησης η πληρωμή γίνεται με τις νόμιμες προσαυξήσεις του ν.4024/2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή