Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση συμμετοχής Ε.Κ.Ε.Δ.Α. με υπερκομματικό ψηφοδέλτιο Δημοτικής Αστυνομίας στις εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. ενημερώνει ότι την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου (αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή λόγω των καταλήψεων στο Δήμο Αθηναίων) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. συμμετέχει με δικό της υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων Δημοτικής Αστυνομίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 26 Νοέμβρη 2012
Φίλοι Συνάδελφοι,

Αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. είναι ανεξάρτητη παράταξη που δεν ελέγχεται από κανένα πολιτικό φορέα, και όχι έρμαιο των επιταγών του οποιοδήποτε κόμματος, κατεβαίνει με ανεξάρτητο μη κομματικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. είχε καταθέσει τον Ιούνιο στο Δ.Σ. του συλλόγου πρόταση για ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο Δημοτικής Αστυνομίας, καλώντας τη ΔΑΚΕ Δημοτικής Αστυνομίας να αφήσει στην άκρη για μια φορά την κομματική της παντιέρα και να στηρίξει την πρότασή μας. Η Δ.Α.Κ.Ε. όχι μόνο αρνήθηκε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια παράκαμψης των κομματικών μηχανισμών, αποδεικνύοντας έτσι την υποταγή της στις επιταγές και τα συμφέροντα του κόμματος που εκπροσωπεί, αλλά σε επόμενες ανακοινώσεις της, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, κατηγορούσε την Ε.Κ.Ε.Δ.Α. για κομματική υποτέλεια!

Η άρνηση της ΔΑΚΕ οδήγησε στην απόφαση να κατεβάσει η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. το δικό της ψηφοδέλτιο, έναντι των λοιπών, κομματικών κατά βάση ψηφοδελτίων στο Δήμο Αθηναίων, με γνώμονα μόνο το συμφέρον των εργαζομένων και της υπηρεσίας μας. Προτρέπουμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία απαγκίστρωσης από κομματικές γραμμές, αφήνοντας πίσω παλαιο­συνδικαλιστικές λογικές του παρελθόντος που έχουν απαξιώσει το συνδικαλισμό στα μάτια των περισσότερων. Παράλληλα τους καλούμε να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους χρησιμοποιούν το σύλλογο, όλους εσάς, για τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα της παράταξής τους.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

1.        ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
2.        ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3.        ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ - ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4.        ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Κ.Ε.Δ.Α.