Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα από τις εκλογές Σ.Δ.Α.Α. - Ευχαριστήριο Ε.Κ.Ε.Δ.Α. & Καταδίκη τραμπούκικης επίθεσης εναντίον μέλους μας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε για την καταμέτρηση των ψήφων, η κατανομή των εδρών που προκύπτει με τα ανεπίσημα αποτελέσματα έχει ως εξής: 

Δ.Α.Κ.Ε.: 6 έδρες
Ε.Κ.Ε.Δ.Α.: 3 έδρες
Δ.Α.Δ.Α.: 2 έδρες

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία που έχουμε:
Εγγεγραμμένοι: 959
Ψηφίσαντες: 812
Δ.Α.Κ.Ε.: 450
Ε.Κ.Ε.Δ.Α.: 199
Δ.Α.Δ.Α.: 132
Λευκά: 14
Άκυρα: 17

Από την πλευρά της Ε.Κ.Ε.Δ.Α. εκλέγονται οι κάτωθι:
  1. Γκούβας Δημήτριος
  2. Κόκιος Ιωάννης
  3. Λεβεντάκης - Γιαννικάκης Ιωάννης
Τα παραπάνω αποτελέσματα δημοσιεύονται με επιφύλαξη. Τα επίσημα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εκλέχτηκαν καθώς και στην Εφορευτική Επιτροπή για την άρτια διεξαγωγή της διαδικασίας.

Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. εκφράζει τη λύπη της και τον αποτροπιασμό της για την απρόκλητη επίθεση και τις απειλές που δέχθηκε υποψήφιος της από υποψήφιο άλλης παράταξης ενώπιον 20 συναδέλφων και 3 Τμηματαρχών. Δυστυχώς  η παραπάνω άρτια διαδικασία κάποιοι επέλεξαν να έχει μελανό σημείο.

Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. θέλει τέλος να ευχαριστήσει τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση που εξέδωσε, και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας. Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί πηγή δύναμης για εμάς και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.