Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ευχαριστήριο Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και στην Πυροσβεστική Ακαδημία

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και στην Πυροσβεστική Ακαδημία με την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων-ασκήσεων σε θέματα πολιτικής προστασίας για τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Σας εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστήριες μας για την από μέρους σας διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε υπαλλήλους της Διεύθυνσής μας. Η μετάδοση εξειδικευμένων γνώσεων από έμπειρα στελέχη σας θα συμβάλλει σημαντικά στη λειτουργία της υπηρεσίας μας ιδιαίτερα σε ότι αφορά την αρμοδιότητά μας σε θέματα πολιτικής προστασίας. Προσβλέπουμε στη μεταξύ μας συνεργασία και ελπίζουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες να επαναληφθούν και στο άμεσο μέλλον. 


Σχόλιο: Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. επικροτεί τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας για το γεγονός ότι αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης το παρακολούθησαν αποκλειστικά εξωτερικοί υπάλληλοι. Το αναφέρουμε γιατί  έχουμε δει σε άλλα προγράμματα εκπαίδευσης λίγα χρόνια πριν να συμμετέχουν υπάλληλοι γραφείων, με αποκλεισμό μερίδας εξωτερικών υπαλλήλων που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου