Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων - Επαγγελματιών & Εμπόρων Δήμου Αθήνας: Σύσκεψη για τα πρόστιμα της Δημοτικής Αστυνομίας

Το θέμα των υπέρογκων προστίμων της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, σε βάρος των μικρών επαγγελματιών και εμπόρων, σκοπεύει να αναδείξει ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων - Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας, που συγκαλεί σχετική σύσκεψη το Σάββατο 27 του Απρίλη, στις 5 το απόγευμα, στα γραφεία των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, Σωκράτους 23, 4ος όροφος (πίσω από το Δημαρχείο).

Στο κάλεσμά του, ο Σύλλογος επισημαίνει ότι «την Πέμπτη 18-04-2013 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Αθήνας, συζητήθηκε μετά από πολύμηνη καθυστέρηση και μετά από έντονες πιέσεις του ΔΣ του Συλλόγου μας, το ζήτημα των υπέρογκων προστίμων της Δημοτικής Αστυνομίας.

Παρά τις πιεστικές παρεμβάσεις, τόσο των αντιπροσώπων μας όσο και των αντιπολιτευτικών δημοτικών παρατάξεων που στήριξαν τις θέσεις μας, δεν έγινε κατορθωτό να ανατραπεί η απόφαση της Δημοτικής Αρχής για διατήρηση της ίδιας πολιτικής με τις γνωστές συνέπειες για τους συναδέλφους.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, συνήλθε το ΔΣ του Συλλόγου μας και συνεκτιμώντας την κατάσταση αποφάσισε να καλέσει σε σύσκεψη όλους τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους, για να αποφασίσουμε από κοινού για το πώς θα προχωρήσουμε παραπέρα, βάσει και σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που σε πρόσφατη απόφασή του, μετά από προσφυγή συναδέλφου, αποφάσισε υπέρ του. Στη σύσκεψη θα καλέσουμε και νομικό για τη νομική διάσταση του ζητήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου