Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΗΠΑ - New Hampshire : Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι Δημοτικοί Αστυνομικοί της πόλης Keene από τον «Ρομπέν των Παρκόμετρων» και την ομάδα του!

Μία ομάδα που αυτοαποκαλείται «Ο Ρομπέν των Παρκόμετρων και οι ευτυχισμένοι του άνδρες» έχει αναλάβει μια ενδιαφέρουσα -από κάποια άποψη- αποστολή στην πόλη Κιν του Νιου Χάμσάιρ: φροντίζει ώστε οι οδηγοί να μην φάνε πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους.


Ο Δήμος όμως δεν εκτίμησε ιδιαίτερα την αποστολή τους και έκανε μήνυση. Στην αναφορά περιλαμβάνονται προφανώς οι καταθέσεις των δημοτικών αστυνομικών, οι οποίοι σημειώνουν ότι η ομάδα αυτή τούς παρακολουθεί και μόλις διαπιστώσει ότι είναι έτοιμοι να κόψουν πρόστιμο σε έναν οδηγό, αρχίζει η παρενόχληση, ακόμα και η βιντεοσκόπηση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις φροντίζουν οι ίδιοι οι άνδρες του «Ρομπέν» να ρίξουν μερικά κέρματα στο παρκόμετρο, ώστε να μην κοπεί η κλήση.


Στη συνέχεια, αφήνουν σημείωμα στο παρ-μπριζ του αυτοκινήτου (που γλίτωσε το πρόστιμο), ενημερώνοντας τον οδηγό.

Στη συνέχεια του ζητούν να κάνει και μια μικρή κατάθεση χρημάτων για καλό σκοπό σε συγκεκριμένη διεύθυνση.

Ένας άλλος δημοτικός αστυνομικός κατήγγειλε ότι όλη αυτή η δραστηριότητα του προκάλεσε ταχυκαρδίες και προβλήματα ύπνου.

Το σωματείο μάλιστα προειδοποίησε τον Δήμο ότι αν δεν κάνει κάτι, όλοι οι δημοτικοί αστυνομικοί θα παραιτηθούν και ο Δήμος θα χάσει έσοδα.

Η ομάδα του «Ρομπέν» έλαβε τη μήνυση από τον δικαστικό κλητήρα (όχι από τον Σερίφη) και τώρα έχει 30 μέρες για να προετοιμάσει την απολογία της.

Πηγή:  politis-news.com
Αναδημοσίευση:  http://dimastin.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου