Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κουκουλόπουλος: «Τουρκομπαρόκ» η κρατικοποίηση της Δημοτικής Αστυνομίας!

«Η κρατικοποίηση της Δημοτικής Αστυνομίας είναι μεταρρύθμιση... Τουρκομπαρόκ» δήλωσε σκωπτικά ο κ. Κουκουλόπουλος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.


Συνέχεια στη χθεσινή απόφασή του να καταψηφίσει το άρθρο 81 του πολυνομοσχεδίου για την κινητικότητα στη δημοτική αστυνομία έδωσε την Πέμπτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος παρά τις αντιδράσεις συναδέλφων του στο κόμμα. Με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Η κρατικοποίηση της Δημοτικής Αστυνομίας είναι μεταρρύθμιση... Τουρκομπαρόκ» σχολίασε σκωπτικά ο κ. Κουκουλόπουλος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Την άποψη ότι η καταψήφιση του άρθρου 81 από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ θέτει και θέμα εκπροσώπησης του κόμματος από τον κ. Κουκουλόπουλο, εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος.

«Τίθεται θέμα εκπροσώπησης του κόμματος νομίζω, ότι και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι δυνατόν να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ όταν δεν συμμερίζεται βασικές θέσεις του» σημείωσε ο πρώην υπουργός.

«Δεν νομίζω ότι ο Κουκουλόπουλος θα διαγραφεί, δεν πρέπει να γίνουν ο κανόνας οι διαγραφές» διευκρίνισε πάντως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Η καταψήφιση του άρθρου 81 για τη δημοτική αστυνομία από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ δημιουργεί ζήτημα δήλωσε από την πλευρά του στο Mega ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Ο Π.Κουκουλόπουλος
θα δώσει κάποιες εξηγήσεις, θα συζητήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και θα ληφθούν οι αποφάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου