Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Μιχελάκης: «Απαράδεκτο οι Δημοτικοί Αστυνομικοί να μην εργάζονται αν και πληρώνονται κανονικά μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου»

Απαράδεκτο χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης το γεγονός οι Δημοτικοί Αστυνομικοί να μην εργάζονται αν και πληρώνονται κανονικά μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό MEGA.


«Μέχρι στιγμής οι δημοτικοί αστυνομικοί εργάζονται κανονικά. Κανονικά θα έπρεπε να εργάζονται. Εκεί είναι ένα θέμα των δήμων να ελέγξουν εάν αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται. Εγώ θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι από τη στιγμή που μέχρι τις 23 του μηνός οι άνθρωποι αυτοί πληρώνονται κανονικά, θα πρέπει και να εργάζονται κανονικά», τόνισε.

Για το θέμα της άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών και το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες σημείωσε ότι θα είναι "έγκλημα" να γίνει κάτι τέτοιο την ώρα που αρχίζουν να πιάνουν τόπο οι θυσίες των Ελλήνων.

«Θεωρώ ότι έχει γίνει μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια τον τελευταίο χρόνο η οποία έχει αρχίσει να αποδίδει τους πρώτους καρπούς θεωρώ ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να ολοκληρωθεί για να έχουμε τα πρώτα απτά στοιχεία ότι πράγματι όλες οι θυσίες του ελληνικού λαού έχουν πιάσει τόπο, αυτό το πράγμα δεν πρέπει να σταματήσει. Την κρίσιμη ώρα που βλέπουμε πια οι θυσίες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο ελληνικός λαός να αρχίζουν επιτέλους να πιάνουν τόπο και να βλέπουμε τα πρώτα απτά δείγματα ότι στο επόμενο διάστημα που θα έρθει είναι αυτό που θα αρχίσει να αλλάζει το περιβάλλον θεωρώ ότι θα είναι έγκλημα να πάμε σε εκλογική διαδικασία», σημείωσε ο κ. Μιχελάκης.

(Αναδημοσίευση από: megatv.com)

Πηγή: http://dimastin.blogspot.gr/2013/08/239.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου