Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Σε Κέντρο Εκπαίδευσης των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών μετατρέπεται για 4 μήνες η Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας

Τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα που θα εκπαιδευτούν 600 περίπου πρώην δημοτικοί αστυνομικοί οι οποίοι θα προαχθούν σε Αστυφύλακες.


Ζωή, κίνηση και οικονομική ανάσα στην αγορά της πόλης μας, θα δώσει η έστω και προσωρινή μετατροπή της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας, σε Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Αστυνομικών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μέχρι τα Χριστούγεννα στη Σχολή θα εκπαιδευτούν περίπου  600 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί οι οποίοι θα προαχθούν σε Αστυφύλακες κατόπιν αξιολόγησης, σε 2 εκπαιδευτικές σειρές διάρκειας 40 ημερών η κάθε μία. Οι αγορές των υλικών και η έξοδος των 600 και πλέον μελλοντικών αστυνομικών, θα δώσει ζωντάνια στην πόλη μας και θα ενισχύσει οικονομικά τους εμπόρους μας, τις καφετέριες, τα εστιατόρια κ.λ.π.

Το ίδιο και η ενεργοποίηση του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας, στο οποίο θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο επαναληπτικά μαθήματα(1-6), πτυχιακές εξετάσεις 325 Δόκιμων Αστυφυλάκων(7-12), δοκιμαστικές παρελάσεις(26-28) και προετοιμασία για την τελετή ονομασίας τους σε Αστυφύλακες που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 του μηνός.

Πηγή:  http://www.foninaousis.gr/
Το είδαμε:  http://dimastin.blogspot.gr/2013/08/4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου