Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Χορήγηση προσωρινής διαταγής αναστολής εκτελέσεως της διαθεσιμότητας για 22 εκπαιδευτικούς από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών

Από ενημερωτική επιστολή γνωστού δικηγορικού γραφείου προς τους ενδιαφερόμενους που είδε το φως της δημοσιότητας σε διάφορες ιστοσελίδες πληροφορούμαστε ότι έγινε σήμερα δεκτή η πρώτη ομαδική προσωρινή διαταγή που αναστέλλει τη διαθεσιμότητα 22 εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί είναι η πρώτη κατηγορία μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων που τέθηκε σε διαθεσιμότητα στις 23 Ιουλίου, και οι διαδικασίες προσφυγής για τους εκπαιδευτικούς είναι οι ίδιες και για τους δημοτικούς αστυνομικούς. Η επιστολή έχει ως εξής:


ΘΕΜΑ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
            Αγαπητοί φίλοι.
          Σας ενημερώνουμε με χαρά ότι η πρώτη ομαδική αίτηση που ασκήσαμε εκ μέρους των συναδέλφων σας της ομάδας που συντονίζετε για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής αναστολής εκτελέσεως έγινε δεκτή με σημερινή (30.09) απόφαση του Προέδρου του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη προσωρινή διαταγή που χορηγείται από το Διοικητικό Εφετείο σε ομαδική αίτηση αναστολής εκτελέσεως. Κατόπιν της αποφάσεως αυτής όλοι οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν (συνολικά 22) στην υπόψη αίτηση εξαιρούνται της διαθεσιμότητας, επιστρέφουν στα καθήκοντά τους και μισθοδοτούνται με πλήρεις αποδοχές.
          Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη της ομάδας που συντονίζετε. Σας υπενθυμίζουμε ότι όλες τις υποθέσεις της διαθεσιμότητας χειρίζομαι αποκλειστικά προσωπικώς.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Δρ. Απόστολος Παπακωνσταντίνου

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ!!
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΑ ΟΥΤΕ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! Αγώνας εναντίον του άδικου και της εξαπάτησης.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΊΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή