Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ιωάννινα: «Έφαγαν πόρτα» από τη Δημοτική Αρχή σχολικοί φύλακες & δημοτικοί αστυνομικοί - Δεν υπάρχουν κενά απάντησε στο Υπ. Εσωτερικών

«Έφαγαν πόρτα» από τη Δημοτική Αρχή στα Ιωάννινα σχολικοί φύλακες & δημοτικοί αστυνομικοί όταν προσέφυγαν στον Γεν. Γραμματέα του Δήμου Ιωαννιτών ώστε να ενημερωθούν για τις κενές θέσεις που προτίθεται να αποστείλει ο δήμος στο ΥΠ.ΕΣ…


Ένταση προκλήθηκε χθες το πρωί μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ιωαννιτών Γιώργου Μαρούφωφ και ολιγομελούς επιτροπής Δημοτικών Αστυνομικών και Σχολικών Φυλάκων που συναντήθηκαν μαζί του, όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Δήμος Ιωαννιτών απάντησε αρνητικά στο έγγραφο του Υπουργείου προς τους Δήμους της χώρας και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, στο ερώτημα εάν έχουν κενές θέσεις για να μετακινηθούν άτομα που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα.

Η πληροφορία ότι ο Δήμος Ιωαννιτών απάντησε αρνητικά, τη στιγμή που όλοι οι Δήμοι ήταν θετικοί λόγω της έλλειψης προσωπικού, εξόργισε Δημοτικούς Αστυνομικούς και Σχολικούς Φύλακες που είναι σε διαθεσιμότητα κι έτσι προσέφυγαν στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, μήπως και αποσπάσουν κάποια θετική διαβεβαίωση.

Αντί αυτής, όπως μας ενημερώνει ο Δημοτικός Αστυνομικός Δημήτρης Αλεξίου, που συμμετείχε στη συνάντηση, άκουσαν τον κ. Μαρούφωφ να τους λέει ότι δεν θα πάρουν κανέναν. Οι υπάλληλοι του Δήμου που είναι σε διαθεσιμότητα είναι εξοργισμένοι με τη στάση του Δήμου Ιωαννιτών, όταν άλλοι Δήμοι ζήτησαν να απορροφήσουν προσωπικό.

Κι αυτό όταν πολλές φορές η Δημοτική Αρχή επικαλείται έλλειψη προσωπικού για να δικαιολογήσει την απουσία της από προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη.
Β.Στ.

Πηγή:  http://www.proinoslogos.gr/
Το είδαμε:  dimastin.blogspot.gr

1 σχόλιο: