Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Γ. Μιχελάκης στο MEGA: Απο χθες στην κινητικότητα οι δημοτικοί αστυνομικοί - Θα καλύψουν ανάγκες και στα καταστήματα μετανάστευσης (βίντεο)

Την ένταξη -και τυπικά- των δημοτικών αστυνομικών στην κινητικότητα επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

"Από 23 Σεπτεμβρίου έχουν μπει στην κινητικότητα. Αυτό που θα γίνει τώρα θα είναι ουσιαστικά, οι υπηρεσίες και τα υπουργεία τα οποία έχουν συγκεκριμένες ανάγκες και θεωρούν ότι μπορούν να τις καλύψουν μέσα από το σώμα των δημοτικών αστυνομικών να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον. Ας πούμε από την μεριά μας, από το υπουργείο Εσωτερικών, για τα καταστήματα της μετανάστευσης τα οποία και πρόκειται να λειτουργήσουν άμεσα υπάρχει ανάγκη προσωπικού, αυτά τα άτομα σε ένα μεγάλο βαθμό θα τα αναζητήσουμε και από το σώμα των δημοτικών αστυνομικών", είπε.

"Αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των δομών και του προσωπικού των δήμων, έχει ξεκινήσει, δεν γνωρίζουμε", ανέφερε σχετικά με τον αριθμό των υπαλλήλων που μπορεί να αποχωρήσουν από τους δήμους μέχρι το τέλος του 2013.

Διαβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει γίνει η αξιολόγηση του προσωπικού και των δομών και ότι υπάρχουν αριθμοδείκτες οι οποίοι δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Δείτε το βίντεο μετά το 5:55 και στη συνέχεια μετά το 11:58:



Πηγή: MEGATV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου