Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Επείγον έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών προς όλους τους δήμους για την υποβολή αιτημάτων κάλυψης υπηρεσιακών αναγκών μέσω της κινητικότητας

Επείγον έγγραφο απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών στους δήμους όλης της χώρας με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου, με το οποίο οι δήμοι καλούνται να δηλώσουν τις υπηρεσιακές τους ανάγκες (κενά) ώστε να τις καλύψουν μέσα από το πρόγραμμα κινητικότητας. Η προθεσμία αποστολής των στοιχείων αυτών λήγει αύριο. Έχουμε να παρατηρήσουμε ότι στο Δήμο Αθηναίων θα συζητηθεί (στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου) το θέμα του προσωπικού που απαιτείται για να καλύψει αρμοδιότητες της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας που θα παραμείνουν στο δήμο . Βέβαια το έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών αφορά ευρύτερες ανάγκες σε προσωπικό, και δεν γνωρίζουμε αν ο Δήμος Αθηναίων θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί εγκαίρως.


 Για να δείτε το έγγραφο σε πραγματικό μέγεθος κάντε κλικ πάνω του:


2 σχόλια:

  1. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε ότι κατόπιν αιτήματος του ΥπΑΑΤ και με πρωτοβουλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη εγκρίθηκε από την αρμόδια Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (33/06), στην οποία προΐστανται ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόσληψη 60 Ερευνητών για το τρέχον έτος 2013 στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», τον αρμόδιο Οργανισμό για τη γεωργική έρευνα και την τεχνολογία, την εκπαίδευση και επιμόρφωση, την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων κ.α.
    Απο την μια ΑΠΟΛΥΟΥΝ δημοτικούς αστυνομικούς απο την άλλη διορίζει εκτός ΑΣΕΠ ο υπουργός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.aftodioikisi.gr/proto-thema/dhmoi-616-organikes-theseis-ligoteres-se-mia-mera
    Απο την μια καταργούν θέσεις κενές οργανικές και απο την άλλη μιλάνε για κάλυψη κενών θέσεων απο κινητικότητα?
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ !
    ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΤΟΜΙΚΑ Η ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ!
    Εναντίον όλων αυτών που πήραν το ψωμι των παιδιών μας μέσα απο το στόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή