Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η ενημέρωση του δικηγόρου Α. Παπακωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη για τις δικαστικές προσφυγές (βίντεο) - Διευκρινήσεις Ε.Κ.Ε.Δ.Α. για την επιλογή δικηγόρου


Παρακολουθήστε, στο παρακάτω video του Dimastin, ολόκληρη την αναλυτική ενημέρωση από τον δικηγόρο Απόστολο Παπακωνσταντίνου στους Δημοτικούς Αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης. Η ενημέρωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 15/10 στο κτίριο της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας του Δ. Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία του Σ.Δ.Α.Θ, αφορούσε φυσικά τις επικείμενες προσφυγές στη δικαιοσύνη (διαδικασία-κόστος-χρονοδιάγραμμα).



Την ενημέρωση συντονίζει με «ηχηρές» παρεμβάσεις ο πρόεδρος του Σ.Δ.Α.Θ. Πέτρος Παπαφίλης.

Αναδημοσίευση από: dimastin.blogspot.gr

Διευκρινήσεις Ε.Κ.Ε.Δ.Α.: Προχθές έγινε και η ενημέρωση στην Αθήνα από τον δικηγόρο του Σ.Δ.Α.Α. Χαράλαμπο Μπουκουβάλα άλλα δυστυχώς δεν υπάρχει βίντεο. Η αναδημοσίευση του σχετικού βίντεο από την ενημέρωση του κ. Παπακωνσταντίνου στο Σ.Δ.Α.Θ. γίνεται προς ενημέρωση των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα καθώς δίνει απαντήσεις σε δεκάδες ερωτήματα που μας απευθύνουν οι συνάδελφοι με e-mail, ιδιαίτερα από επαρχία. Δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση προτροπή επιλογής του συγκεκριμένου δικηγόρου. Η επιλογή δικηγόρου που θα εκπροσωπήσει κάποιον αποτελεί προσωπικό θέμα, και συνιστούμε σε όλους τους συναδέλφους να ακούσουν τις απόψεις διαφορετικών δικηγόρων πριν καταλήξουν σε αυτόν που κρίνουν οι ίδιοι ότι τους εκφράζει. Σε σχέση με μια παραφιλολογία και ράδιο-αρβύλα που έχει αναπτυχθεί, η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. ως παράταξη ξεκαθαρίζει ότι δεν προτείνει συγκεκριμένο δικηγόρο και τα μέλη της πρόκειται να εκπροσωπηθούν από πολλούς και διαφορετικούς, όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο στο πλαίσιο της πολυφωνίας, της διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας που έχει ο καθένας, των φιλικών σχέσεων που μπορεί να διατηρεί, της οικονομικής του κατάστασης, και της εμπιστοσύνης που εμπνέει στον καθένα η επιλογή του. Ο κάθε συνάδελφος φέρει την αποκλειστική ατομική ευθύνη για την όποια επιλογή κάνει. Έχει γίνει δυστυχώς μια προσπάθεια να αναχθεί το προσωπικό θέμα της νομικής εκπροσώπησης σε συνδικαλιστικό, με κατηγορίες κατά δικηγόρων, αλλά και συναδέλφων ανά την Ελλάδα για τις επιλογές τους. Και μια πολύ συγκεκριμένη μειοψηφία καλλιεργώντας κλίμα τρομοκράτησης προσπαθεί να περάσει την επιλογή διαφορετικού δικηγόρου από αυτόν που προτείνει η πλειοψηφία του Δ.Σ. ως προδοσία(!!!) προς τον σύλλογο, ασχέτως αν οι περισσότεροι από τους «προδότες» ήταν παρόντες σχεδόν σε όλες τις κινητοποιήσεις και στήριξαν σθεναρά το σύλλογο σε όλη του την πορεία από τον Ιούλιο ως σήμερα, και επίσης άσχετα με το γεγονός ότι η διαφοροποίηση στις τιμές των δικηγόρων αποτελεί σημαντική παράμετρο για πολλούς από εσάς. Κουμάντο στη τσέπη του καθενός δεν θα κάνει κανένας σύλλογος και καμιά παράταξη. Τέλος, η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. επιμένει σε ένα πράγμα: Την προτροπή για δικαστική προσφυγή προς όλους τους συναδέλφους, παρά τις όποιες εξελίξεις με την κινητικότητα ή την έκδοση των αναμενόμενων ΚΥΑ. Δεν έχει διασφαλιστεί ακόμη ο αριθμός των θέσεων εργασίας, ούτε η γεωγραφική κατανομή τους, ούτε ο κλάδος εργασίας, ούτε ο τόπος. Μόλις προχθές εξάλλου έγινε γνωστό ότι παρά την καθολική κινητικότητα των νοσοκομειακών, κάποιοι εξασφάλισαν θέση εργασίας 500χλμ μακρυά από το σπίτι τους. Ας ληφθούν λοιπόν υπόψη όλοι οι παράμετροι.

1 σχόλιο:

  1. Και θα δώσει ο καθένας σας 200 ή και 220 ευρώ!Ειιιιιιι, ξυπνήστε !κάποιοι θέλουν να κονομήσουν τους μισθούς δεκαετίας άμεσα.Για σκεφθείτε το!Μεγάλο φαγοπότι γίνεται σε βάρος σας .Τι εκμετάλλευση ,θεέ μου!Αφού θα γίνει ομαδική προσφυγή, γιατί τόσο χρήμα στους επιτήδειους, που προκειμένου να κονομήσουν,σας χαΪδεύουν τα αυτιά και σας αδειάζουν τις άδειες σας τσέπες;Ντροπή, αγιογδύτες και καιροσκόποι του κερ.........ά!!!Επιτέλους ξυπνήστε ,αδέλφια, και πάρτε τους στο κυνήγι με τα κουρμπάτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή