Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Συνέχεια Ερωτήσεων και Αναφορών στη Βουλή για την κινητικότητα των δημ. αστυνομικών, τη μοριοδότηση, και την απορρόφηση των άνω των 45 ετών

Αρκετές Αναφορές και Ερωτήσεις έχουν κατατεθεί στη Βουλή σε σχέση με την κινητικότητα της δημοτικής αστυνομίας. Παραθέτουμε κάποιες από αυτές που δεν έχουμε αναφέρει (πέντε στον αριθμό), και αφορούν στην ομοεδρικότητα, στη μοριοδότηση, και στην απορρόφηση των άνω των 45 ετών. 


Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοδέλας Δημήτριος κατέθεσε Αναφορά του υπομνήματος δημοτικών αστυνομικών της Αργολίδος που αιτούνται να ισχύσει το κριτήριο της ομοεδρικότητας:

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιορδάνης Τζαμτζής κατέθεσε υπόμνημα δημοτικών αστυνομικών της Πέλλας για τη μοριοδότηση και τα άλλα μελανά σημεία της «περίφημης» εγκυκλίου για την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών. Η Αναφορά κατατέθηκε μάλιστα δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες, κάτι που μάλλον δείχνει προχειρότητα:

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κακλαμάνης Απόστολος κατέθεσε Αναφορά του υπομνήματος των επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού του 1998 για την απορρόφηση στους δήμους ή στις Περιφέρειες όσων από αυτούς είναι πάνω από 45 ετών, στην περίπτωση που δεν διοριστούν τελικά.
Την ίδια Αναφορά κατέθεσε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικολόπουλος Νικόλαος.

Οι βουλευτές της Ν.Δ. Καρασμάνης  Γεώργιος και Λεονταρίδης Θεόφιλος κατέθεσαν Ερώτηση για τη μοριοδότηση στην ΕΛ.ΑΣ. και των Εθελοντών Πενταετούς Υποχρέωσης και Επαγγελματιών Οπλιτών:

1 σχόλιο:

  1. O ΛΥΚΟΣ (ΒΛ. ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΛΠ - ΠΟΛΙΤΙΙΚ ΒΥΣΜΑΤΑ-ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΔΡΑ" ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.....
    ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή