Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Οι πολυπράγμονες συνεργάτες του Κυριάκου» - Νέα παρέμβαση συνεργάτιδάς του ώστε να μην γίνει συνάντηση με δημοτικούς αστυνομικούς

Φαίνεται πως ορισμένοι συνεργάτες στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνουν του κεφαλιού τους (σ.σ. ή μήπως όχι;)


Έτσι, μετά το δημοτικό αστυνομικό της σειράς 2010 που υπηρετεί στο πολιτικό του γραφείο (σ.σ. καλό θα είναι ο κ. υπουργός να μην το αρνείται όπως έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο star γιατί η aftodioikisi.gr έχει δημοσιοποιήσει και το όνομά του χωρίς ποτέ να διαψευστεί) που στέλνει non paper για να απαντήσει στις καταγγελίες συναδέλφων του, τώρα μας προέκυψε και νέος συνεργάτης (για την ακρίβεια συνεργάτιδα) που, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, δεν επιτρέπει στους δημοτικούς αστυνομικούς να συναντήσουν τον υπουργό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία: «Ο Υπουργός ζήτησε από Δημοτικούς Αστυνομικούς που ήταν παρόντες στην εκπομπή της Δευτέρας (16/12) «Στον Ενικό» να κλείσουν «ραντεβού» με το «γραφείο» του ώστε να παραθέσουν στον ίδιο την δική τους άποψη-επιχειρήματα για τα φλέγοντα ζητήματα μοριοδότησης-εντοπιότητας-8ετίας κτλ της κινητικότητας των Δ.Α.

Όμως, οι πρώην Δ.Α, μετά από αναρίθμητες προσπάθειες να βρουν κάποιον υπεύθυνο μέσα στο ΥΔιΜΗΔ ούτως ώστε να τους κλείσει το ραντεβού με τον Υπουργό, κατάφεραν να μιλήσουν με κάποια κυρία (ξέρουμε όνομα, δεν το λέμε ακόμη) η οποία αρνήθηκε ανοιχτά πλέον να κλείσει την συνάντηση ζητώντας από τους Δ.Α. να αποστείλουν ένα ακόμη υπόμνημα (!) με τις θέσεις τους στα προαναφερθέντα ζητήματα «και θα δούμε». Υπόμνημα που δε θα φτάσει ποτέ στα χέρια του Υπουργού λέμε εμείς, λόγω της «μαύρης τρύπας» που υπάρχει εδώ και καιρό έξω από την πόρτα του γραφείου του και «ρουφάει» τέτοιου είδους έγγραφα…Αλήθεια, πως γίνεται να έχουν σταλεί από το σωματεία Δ.Α. δεκάδες τέτοια υπομνήματα στον Υπουργό και οι συνεργάτες του να ζητάνε κι άλλα; Δεν γέμισε ο κάδος τους ακόμη;;;

Εμείς αναρωτιόμαστε. Γίνονται εν γνώση του υπουργού αυτά; Μπορεί κάποιος-α «συνεργάτιδα» μέσα στο Υπουργείο, να αρνείται συναντήσεις με τον Υπουργό όταν μάλιστα το έχει ζητήσει ο ίδιος; Θα επανέλθουμε με νεότερα.»

Σ.Σ. Και η στήλη αναρωτιέται: Είναι δυνατόν να γίνονται αυτά ερήμην του υπουργού; Γιατί, όπως πληροφορούμαστε, ο εν λόγω δημοτικός αστυνομικός από το πολιτικό γραφείο του κ. Μητσοτάκη που έστειλε το non Paper, υποτίθεται , χωρίς να το γνωρίζει ο υπουργός, όχι μόνο παραμένει στη θέση του αλλά ο ίδιος ο Κυριάκος κάνει πως δεν είδε, δεν άκουσε κλπ.

1 σχόλιο:

  1. και γιατί δεν πάνε όσοι έχουν τα κονέ με τον υπουργό,έξω από το γραφείο του καθημερινά από το πρωί που θα ανοίξει μέχρι που θα κλείσει το ρημαδομάγαζό του...Και λίγο "επαρχιωτισμός" και λίγο τσαμπουκάς δεν βλάπτει....(αφου τα "υπομνήματα" πάνε άκλαυτα...) Επειδή έχω περιμένει σχεδόν όλες μου τις άδειες για το οικογενειακό-υπηρεσιακό μου πρόβλημα για τη ρημάδα την υπογραφή για απόσπαση συνυπηρέτησης και τελευταία μετά την 8ετία μετάταξης-που δεν πρόλαβα- σε γραφεία προσωπικού,δημάρχων,αντιδημάρχων,προέδρων δημοτικού συμβουλίου και του κάθε παλιο@ρχ... εμπλεκόμενου κάθε φορά για να εξηγήσω τα αυτονόητα (όπως κάνουμε και εμείς τώρα γενικά για τα 20 μόρια κλπ).
    Αν δεν πονέσει το ποδαράκι άπό το ξεροστάλιασμα στην πόρτα του κάθε φορά "ισχυρού" δεν γίνεται δουλειά...Έχω να χαρώ κανονική άδεια από το 2005,οι άλλες με εξαίρεση την φετινή (που πήρα αναγκαστικά για να μη χαθεί και έτρεχα στις πορείες της Αθήνας-όχι δεν είμαι αγωνιστής ούτε το παίζω,άλλα είμαι αξιοπρεπής και δεν χαρίζω τη δουλειά μου σε κανέναν) έχουν καταναλωθεί έξω από πόρτες αιρετών για να διεκδικώ το αυτονόητο δικαίωμα στην ενωμένη οικογένεια μεταξύ συναδέλφων μπαλάκι ανά δύο έτη (1+1 η απόσπαη συνυπηρέτησης) σε κάθε δήμο-ενώ οι αποσπασμένοι σε γρ.βουλευτών,ΚΕΔΕ κλπ βισματικά πόστα παίρνουν 4+4 έτη για να μή ξεχνιόμαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή