Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ενημερωτικό σημείωμα Απ. Παπακωνσταντίνου με πληροφορίες για την εκδίκαση της πρότυπης δίκης και της αίτησης ακύρωσης της μοριοδότησης/οκταετίας

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32,  10675 Αθήνα - Κολωνάκι
Τηλ. 210-7222007, Fax 210-7222182
AP. PAPACONSTANTINOU & ASSOCIATES LAW FIRM
30-32 Patriarchou Ioakim str., 10675 Athens - Kolonaki
Tel. 0030210-7222007, Fax 0030210-7222182

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΘΕΜΑ: ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΟΚΤΑΕΤΙΑΣ

          Αξιότιμοι κύριοι.

          Σας ενημερώνουμε ότι τόσο η πρότυπη δίκη για τη διαθεσιμότητα, όσο και η αίτηση ακυρώσεως για τα ζητήματα της μοριοδότησης και της οκταετίας θα συζητηθούν, οριστικά, ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά τη δικάσιμο της 7ης Φεβρουαρίου 2014 με εισηγητή τον Σύμβουλο κ. Ευθύμιο Αντωνόπουλο. Συγκεκριμένα, κατά την ως άνω δικάσιμο θα συζητηθεί η αίτηση ακυρώσεως των Νικολάου Βαβουράκη και λοιπών (σύνολο 56) κατά του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης (πρότυπη δίκη) με δώδεκα συνολικά ομαδικές παρεμβάσεις, εκ των οποίων οι εννέα κατατέθηκαν από το γραφείο μου. Επίσης, θα συζητηθεί κατά την ίδια δικάσιμο η ομαδική αίτηση ακυρώσεως που ασκήσαμε εκ μέρους των Μαρίας Αντωνοπούλου και λοιπών (σύνολο 407) κατά του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (υπόθεση μοριοδότησης – οκταετίας), με δύο ομαδικές παρεμβάσεις που έχουν ασκήσει υπό διαθεσιμότητα Δημοτικοί Αστυνομικοί της σειράς εισαγωγής έτους 2010. Τέλος, συζητείται κατά την ίδια δικάσιμο η αίτηση ακυρώσεως που έχει ασκήσει η ΠΟΕ – ΟΤΑ για την προκήρυξη που αφορά τις θέσεις στην ΕΛ.ΑΣ. Πέραν των ανωτέρω, ουδεμία άλλη αίτηση ακυρώσεως πρόκειται να συζητηθεί κατά την ίδια δικάσιμο, που να αφορά τους Δημοτικούς Αστυνομικούς.
          Όσον αφορά τη διαδικασία εκδίκασης των υποθέσεων και την τυχόν παρουσία των ενδιαφερομένων στο Συμβούλιο της Επικρατείας, επισημαίνονται τα εξής:
1.     Ως γνωστόν, κατά την ίδια δικάσιμο συζητείται η πρότυπη δίκη για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών. Για τον λόγο αυτό, η προσέλευση των ενδιαφερομένων αναμένεται να είναι μεγάλη. Η αίθουσα της Ολομελείας του Δικαστηρίου διαθέτει περίπου 120 θέσεις, απαγορεύεται δε, με απόφαση του Προέδρου του Δικαστηρίου, η ύπαρξη ορθίων κατά τη συζήτηση των υποθέσεων. Για τον λόγο αυτό, ο συνολικός αριθμός των υπό διαθεσιμότητα Δημοτικών Αστυνομικών που θα παρευρίσκονται στην αίθουσα θα είναι αναγκαστικώς περιορισμένος.
2.     Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί που δεν μας έχουν αποστείλει πληρεξούσια και θα παρασταθούν οι ίδιοι αυτοπροσώπως για τη νομιμοποίησή τους, θα πρέπει να έχουν την ταυτότητά τους και να προσέλθουν στην αίθουσα της Ολομελείας (δεύτερος όροφος) το αργότερο έως την 9 π.μ., δίνοντας την ταυτότητά τους στον Επιμελητή του Δικαστηρίου κ. Χρήστο Τσιώμο (ήδη υπάρχει συνεννόηση με το Δικαστήριο).
3.     Στην αίθουσα θα βρίσκονται επίσης οι συνεργάτιδές μου κυρίες Γαλάνη και Μαρούτσου, για τη διευκόλυνση των συναδέλφων σας στις σχετικές διαδικασίες.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
    ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ    

2 σχόλια:

  1. Αυτοί που κάναμε με την δεύτερη αίτηση για τα 20 μόρια, θα στείλουμε τελικά πληρεξούσιο ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς θα κάνετε πληρεξούσιο όταν πλησιάζει η δικάσιμος που θα οριστεί.

      Διαγραφή