Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ θα βρει μπροστά της αύριο η τρόικα έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (11:00)

Αύριο, ημέρα Παρασκευή 28 Φλεβάρη, που χαρακτηρίζεται και ως πιθανή για την συνάντηση της τρόικα με τον κ. Μητσοτάκη, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής να πάρουν μέρος στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας μπροστά στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στις 11:00 «για να διαδηλώσουμε ενάντια στις επικείμενες απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων με τις ευλογίες της κυβέρνησης και της τρόικα», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ώρα έχει εξαγγείλει και η ΟΛΜΕ ενώ εκτός από τους Σχολικούς Φύλακες και Καθηγητές που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, το παρών θα δώσουν και οι Καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και Εργαζόμενοι Υπουργείων που επίσης έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας από την μνημνονιακή συγκυβέρνηση. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει τέλος και η ΑΔΕΔΥ αύριο την ίδια ώρα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ:

Αθήνα,  27 Φεβρουαρίου 2014
Αριθμ. Πρωτ.: 224

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

          Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής να πάρουν μέρος στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, στις 11.00 μπροστά στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα) για να διαδηλώσουμε ενάντια στις επικείμενες απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων με τις ευλογίες της κυβέρνησης και της τρόικα.

          Να εκφράσουμε με αγωνιστικό και αποφασιστικό τρόπο πως δεν θα επιτρέψουμε καμία απόλυση εργαζομένων στο βωμό των ιδεοληψιών και των νεοφιλελεύθερων επιλογών που στοχοποιούν το Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και υποβαθμίζουν και διαλύουν τα κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα. Κανείς εργαζόμενος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να απολυθεί στις 22 Μαρτίου 2014.

          Η Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, είναι πιθανότερη ημέρα επίσκεψης του κλιμακίου της τρόικα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και για αυτό χρειάζεται να μας βρουν μπροστά τους.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
 
        Ο Πρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας

  Θέμης Μπαλασόπουλος     Γιάννης Τσούνης           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου