Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Νεα ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το πρόγραμμα ψυχοτεχνικών δοκιμασιών & υγειονομικών εξετάσεων με συμπληρωματικό πίνακα υποψηφίων

Αθήνα 11 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα ψυχοτεχνικών δοκιμασιών και υγειονομικών εξετάσεων υποψηφίων πρώην δημοτικών αστυνομικών για ένταξη στην Ελληνική Αστυνομία.

1. Κατόπιν της (ζ) σχετικής και σε συνέχεια της (η) όμοιας, παραθέτουμε συμπληρωματικό πίνακα υποψηφίων από το Α.Σ.Ε.Π., στον οποίο εμφαίνονται πρώην δημοτικοί αστυνομικοί υποψήφιοι-ες για ένταξη στην Ελληνική Αστυνομία, ανά Δ/νση Αστυνομίας, Αστυνομική Δ/νση και αλφαβητική σειρά


ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
α/α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
1.
ΓΛΥΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ
Δ.Α. ΒΟΡ/ΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
2.
ΚΑΝΔΡΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΑΥΛΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Δ.Α. ΑΘΗΝΩΝ
3.
ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΕΤΑΞΙΑ
Α.Δ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
4.
ΚΟΥΛΠΑ
ΑΝΝΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Δ.Α. ΝΟΤ/ΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
5.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΜΑΡΩ
Δ.Α. ΒΟΡ/ΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
6.
ΣΙΟΛΗΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΗ
Δ.Α. ΑΘΗΝΩΝ
7.
ΤΡΑΧΑΝΑΣ
ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΡΙΑ
Δ.Α. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

και παρακαλούμε όπως οι αρμόδιες Αστυνομικές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Αστυνομίας ενημερώσουν τους υποψήφιους με αποδεικτικό, το οποίο να τηρήσουν στο αρχείο τους, να παρουσιαστούν ενώπιον της Α' Ψυχοτεχνικής Επιτροπής Αθηνών την 20-02-2014 προκειμένου να υποβληθούν σε ψυχοτεχνική δοκιμασία. Στη συνέχεια, εφόσον κριθούν ικανοί να παρουσιαστούν την 21-02-2014 ενώπιον της Υγειονομικής Επιτροπής για υγειονομικές εξετάσεις.

2.    Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Αστυνομίας να αναφέρουν ενημέρωση όλων των κληθέντων υποψηφίων πρώην δημοτικών αστυνομικών για τα προαναφερόμενα, μέχρι την 14-02-2014 απαρέγκλιτα.

3.    Η Διεύθυνση Πληροφορικής/Α.Ε.Α. παρακαλείται για την ενσωμάτωση των ανωτέρω στο ψηφιακό πρόγραμμα προκαταρτικών εξετάσεων της σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής.

4.    Κατά τα λοιπά ισχύει η ανωτέρω (η) σχετική διαταγή.

5.    Η παρούσα να κοινοποιηθεί ενυπογράφως στους κ.κ. Προέδρους και τα Μέλη των Επιτροπών μέσω των Υπηρεσιών τους.

6.    Για την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, η παρούσα θα εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στη διεύθυνση www.hellenicpolice.gr.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ
ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση ολοκληρωμένη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου