Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σχολικοί φύλακες: Ολοκληρώθηκε(;) η...ιλαροτραγωδία με την ανάρτηση των "τελικών" πινάκων από το ΑΣΕΠ


Μεταφέρουμε από την σελίδα τους στο facebook:

Η απροκάλυπτη μεθόδευση της απόλυσης των Σχολικών Φυλάκων, ολοκληρώθηκε με την διήμερη ιλαροτραγωδία της ανάρτησης των πινάκων από το υποτιθέμενα ανεξάρτητο ΑΣΕΠ.

Η ανάρτηση 2 λάθος προσωρινών πινάκων κατάταξης μέσα σε 24 ώρες που μετατράπηκαν σε Τελικό Πίνακα, από ένα «Ειδικό Υπηρεσιακό συμβούλιο» που προφανώς «συνεδρίαζε» μια ολόκληρη νύχτα, δεν προξενεί καμιά απορία στους Σχολικούς Φύλακες που έχουν πλέον αποτυπωμένη στην συνείδησή τους την Λυσσαλέα Εμμονή του Υπουργού «Μεταρρύθμισης» να τους ΑΠΟΛΥΣΕΙ. 

Ένα οκτάμηνο παλινωδιών, υποκρισίας, καταπάτησης στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ψυχολογικής βίας που ενίοτε κατέληγε στην Καταστολή, την Σωματική βία, τον εκφοβισμό και τις συλλήψεις, έληξε με «πανηγυρικό» τρόπο που χαρακτηρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ την ποιότητα της Συγκυβέρνησης με ΠΑΝΑΞΙΟ ενορχηστρωτή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η παρωδία της «μεταρρύθμισης» του Δημοσίου αποτυπώνεται με τον πιο σαφή τρόπο, γυρίζοντας την χώρα 100 χρόνια πίσω, με την ευγενική χορηγία του 84χρονου υπέργηρου, ΙΣΟΒΙΟΥ Προέδρου της «ανεξάρτητης αρχής».


Απαιτήθηκε ένας νόμος, μια τροπολογία που αποσύρθηκε και μια άλλη που ψηφίστηκε, αλλά που κατά τα φαινόμενα δεν βόλευε τον «εμπνευστή» της, ώστε να φτάσουμε στο σημείο να δούμε μπροστά μας να εκτυλίσσεται ως φάρσα, μια διαδικασία μηνών να κλείνει συνοπτικά μέσα σε μια νύχτα !


Εμείς οι σχολικοί Φύλακες δώσαμε έναν Τιτάνιο αγώνα ενάντια στην εξωφρενική αδικία. Παλέψαμε με έναν μηχανισμό απίστευτης ισχύος, όντας καθημερινοί άνθρωποι, οικογενειάρχες που υπηρετούσαμε το άνθος της κοινωνίας, τα παιδιά μας.


ΔΕΝ Νικηθήκαμε !

Θα ηττηθούμε μόνο όταν τους επιτρέψουμε να εγκαταστήσουν τον αυτοματισμό της ανθρωποφαγίας ανάμεσά μας. 


Οι μάσκες έπεσαν η ανηθικότητα αποκαλύφθηκε !


Οι Σχολικοί Φύλακες θα συνεχίσουμε τον Αγώνα γιατί έχουμε το Δίκιο με το μέρος μας και την ηθική υπόσταση να το υποστηρίξουμε.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ………

1. Δεν είχαν την ικανότητα η την θέληση, να ενημερώσουν σωστά όλους τους Δήμους για τον αν θα συμπλήρωναν ή όχι το πεδίο που έδωσε τα 20 μόρια !!!!!!!!

2. Παρόλο που έβγαλε ο ΑΣΕΠ για πρώτη φόρα 3 πινάκες Κατάταξης/Διάθεσης σε 3 μέρες δεν πήραν χαμπάρι την διαφορά των 20 μορίων ούτε την διόρθωσαν ποτέ !!!!!!!!!!

3. Δεν ζήτησαν τους έλεγχους από υπηρεσιακό συμβούλιο στις αξιολογήσεις με βαθμό πάνω από 8.9 με αποτέλεσμα ο κάθε προϊστάμενος ανάλογα με την σχέση του με τον κάθε υπάλληλο να βάζει ότι βαθμό θέλει !!!!!!!!!!

4. Εξαγγέλλουν αξιολόγηση με κοινωνικά κριτήρια , ζητάνε τις κάρτες ανεργίας των παιδιών αλλά όχι του\της συζύγου για να δουν αν αυτή η οικογένεια έχει άλλο εισόδημα να επιζήσει!!!!!

5. Κατεβάζουν μισθολογικά από Δ.Ε. σε Υ.Ε τους συναδέλφους που θα μεταταχτούν, αλλά βαθμολογούν με έξτρα μόρια αν έχουν πτυχίο Π.Ε ή Τ.Ε. !!!!!!!!!!

6. Οποίος έχει κάνει αίτηση διαζυγίου μέχρι της 31-12-13 παίρνει 15 μόρια και αν μετά την τελική κατάταξη τα ξαναβρεί με την σύζυγο του, ζει βίο ανθόσπαρτο σε βάρος αυτού που δεν διέλυσε για λίγους μήνες την οικογένεια του !!!!!
7. Έκανε σε χρόνο ρεκόρ κάτω από 24 ώρες το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας τον έλεγχο πινάκων 2000 ατόμων μήπως περάσει η 23 Μαρτίου και δεν προλάβει να μας απολύσει !!!!!!!
8. Ψάχνει να βρει τρόπους να παύσει εργασιακά όλους όσους έχουν δικαιωθεί από τα δικαστήρια !!!!!!!!!
9. Τέλος……… έχει πλάκα να μας προτείνει τους υπόλοιπους να πάμε για εκπαίδευση 4ρων μηνών για να γίνουμε φύλακες δημοτικών κτιρίων, να νοικιάσουμε γραφεία για να κάνουμε την επιχείρηση μας, να πληρώνουμε την ασφάλεια μας , να περνούμε τον μισό μισθό μας για να προσφέρουμε την υπηρεσία που προσφέραμε και παλαιοτέρα !!!!!!!

ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ 
ΘΑ ΣΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟ !!!

Αναδημοσίευση από: http://dimastin.blogspot.gr/

Σχόλιο: Από τις 18 ως τις 26 Μαρτίου έχουν εκδοθεί κατά σειρά τέσσερις διαφορετικοί πίνακες κατάταξης και διάθεσης για τους σχολικούς φύλακες: Στις 19 Μαρτίου οι προσωρινοί πίνακες, στις 20 Μαρτίου νέοι προσωρινοί πίνακες, στις 21 Μαρτίου τελικοί πίνακες, και στις 26 Μαρτίου επικαιροποιημένοι τελικοί πίνακες. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, οι περισσότερες αιτήσεις θεραπείας και ενστάσεις δεν έχουν εξεταστεί ακόμη, με πιθανή συνέπεια την έκδοση και νέου οριστικού πίνακα. Και δυστυχώς, απ' ότι φαίνεται μία Ανεξάρτητη Αρχή, το ΑΣΕΠ, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εργαλείο της κυβέρνησης, καθώς δεν είχε κανένα λόγο να εκδώσει τελικούς πίνακες χωρίς να εξετάσει ενστάσεις, πέρα από το να καλύψει τον κ. Μητσοτάκη και τις γραμμένες στο πόδι νομοθετικές ρυθμίσεις του... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου