Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΣΕΠ: Έκδοση νέων προσωρινών πινάκων κατάταξης εκπαιδευτικών (Ανακοίνωση 10/2014) - Προηγήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτήριο του ΑΣΕΠ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 10/2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Β΄ 479)

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας του προσωπικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (υπ’ αριθ. 10/2014 Ανακοίνωση) και σε συνέχεια του από 28-4-2014 Δελτίου Τύπου, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι κατήρτισε: α) νέους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, β) νέο προσωρινό πίνακα διάθεσης, γ) νέο πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους και δ) νέο πίνακα απορριπτέων λόγω έλλειψης τυπικού προσόντος, οι οποίοι επίσης παραμένουν σε διαθεσιμότητα.

Η καταχώρηση αυτών που παραμένουν σε διαθεσιμότητα και αυτών που περιλαμβάνονται στον πίνακα απορριπτέων γίνεται με τον Α.Δ.Τ. ή Α.Μ.Κ.Α. των υπαλλήλων, κατ’ εφαρμογή της 62/2004 Απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών πινάκων βασίζονται αποκλειστικά στους πίνακες συνδρομής κριτηρίων που απεστάλησαν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων.

Η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται από 1 Μαΐου έως και την πάροδο της 7ης Μαΐου 2014, ημέρας Τετάρτης.
Πηγή: ΑΣΕΠ

Σχόλιο: Μέχρι τώρα έχουμε δει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης, αλλά στον κατήφορο αξιών και θεσμών και διάλυσης του κράτους που διανύουμε, δεν έμεινε αλώβητο ούτε το ΑΣΕΠ, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μας αποδεικνύει ότι δεν αποτελεί ανεξάρτητη αρχή, αλλά δεκανίκι της εξουσίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας λοιπόν στο κτήριο του ΑΣΕΠ πραγματοποίησαν χθες εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα που σε ανακοινώσεις τους κάνουν λόγο για «"υπερτιμημένο" για την αξιοπιστία του Α.Σ.Ε.Π.», και για «άλλο ένα μύθο που καταρρέει»:

Τρίτη 29 Απριλίου στις 9 π.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση στο ΑΣΕΠ

Στο 10ο μήνα διαθεσιμότητας-απόλυσης και ο εμπαιγμός μας καθώς και η ομηρία μας συνεχίζονται.
Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα 
Η κυβέρνηση, τα Υπουργεία Παιδείας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης καθώς και το "υπερτιμημένο" για την αξιοπιστία του Α.Σ.Ε.Π., δεν διστάζουν ακόμα και μετά από την πολύμηνη ομηρία και εμπαιγμό μας, να συνεχίζουν την απαράδεκτη, ανεύθυνη και εξευτελιστική αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών, που αυθαίρετα, άδικα και αντισυνταγματικά στις 22.7.2013 εκδίωξαν από τα σχολεία.
Χαρακτηριστικό στοιχείο της απαράδεκτης αυτής αντιμετώπισης αποτελεί και η προχειρότητα καθώς και η ανευθυνότητα με την οποία ανακοινώθηκαν -από το Α.Σ.Ε.Π-.και αναγκαστικά αποσύρθηκαν, οι προσωρινοί πίνακες της ανακοίνωσης 10/2014, οι οποίοι περιείχαν σωρεία λαθών!!!

Καλούμε την Κυβέρνηση καθώς και τα αρμόδια Υπουργεία και φορείς, να σταματήσουν τον άθλιο εμπαιγμό μας και την αποσιώπηση των απολύσεών μας (πραγματοποιημένων και επικείμενων), εξ αιτίας των επερχόμενων εκλογών.

Η Συντονιστική επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση καλεί όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για αυτή την συνεχιζόμενη, απαράδεκτη αντιμετώπιση μας, αύριο Τρίτη 29.42014 στις 9 το πρωί στα γραφεία του Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, σταθμός Μετρό: Αμπελόκηποι).

Όχι άλλος εμπαιγμός 

Οργανώνουμε 


συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας 

Tους χαλάμε το success story που καλλιεργούν για τις εκλογές πάνω στα πτώματά μας!!


Δείτε και το δελτίο τύπου που εξέδωσαν μετά τη συγκέντρωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου