Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Εκδόθηκε η Ανακοίνωση 11/2014 με 547 θέσεις για το προσωπικό που έχει τεθεί σε διαθεσιµότητα με κοινές υπουργικές αποφάσεις

Εκδόθηκε η Ανακοίνωση 11/2014 για για το προσωπικό που έχει τεθεί σε διαθεσιµότητα κατ’ εφαρµογή κοινών υπουργικών αποφάσεων και διαπιστωτικών πράξεων οι οποίες εκδόθηκαν σε εφαρµογή του άρθρου 90 του N. 4172/201. Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν είναι 547 και αφορούν όσους τέθηκαν σε διαθεσιμότητα Σεπτέμβρη-Οκτώβρη σε φορείς και υπουργεία (ενδεικτικά τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, φορείς του ΕΟΤ, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, Υπουργείο Πολιτισμού, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων). Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μητσοτάκης Κυριάκος είχε προαναγγείλει την έκδοση αυτής της Ανακοίνωσης, σας είχαμε ενημερώσει σχετικά εδώ.

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, οι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα καλούνται εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών από τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως να υποβάλουν στις Διευθύνσεις Διοικητικού / Προσωπικού των φορέων προέλευσης στους οποίους κατείχαν οργανική ή προσωποπαγή θέση αίτηση – υπεύθυνη δήλωση για τη μετάταξή τους. Θα προσδιορίζουν τη σειρά προτίμησης των φορέων που επιθυμούν να μεταταχθούν, ενώ θα υποβάλουν και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία τυχόν δεν περιλαμβάνονται στα προσωπικά τους μητρώα.


Σύμφωνα με το ΦΕΚ αναμένεται να καλυφθούν:
  • 300 θέσεις για υπαλλήλους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) του κλάδου δικαστικών επιμελητών και βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού.
  • 164 θέσεις υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου γραμματέων και διεκπεραίωσης υποθέσεων
  • 73 θέσεις κυρίως διοικητικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε δικαστήρια της χώρας και σε ΚΕΠ
  • 10 θέσεις για γραμματείς Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε δικαστήρια της Αθήνας (Διοικητικό Εφετείο, Πρωτοδικείο, Εισαγγελία Πρωτοδικών, Πταισματοδικείο)

Κατεβάστε τη σχετική Ανακοίνωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου