Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Προς κ.Κυριάκο Μητσοτάκη: Πώς καταστρέφεται ένας άνθρωπος μέσα σε λίγα λεπτά με μια μόνο ανακοίνωση

23:56
13 Μαΐου 2014

Προς κ.Κυριάκο Μητσοτάκη

Πως καταστρέφεται ένας άνθρωπος μέσα σε λίγα λεπτά με μια μόνο ανακοίνωση.


Λυπάμαι παρά πολύ που αναγκάζομαι να σας γράψω όχι για να σας συγχαρώ για τα κατορθώματα σας έως σήμερα αλλά για να σας μεταφέρω τα συναισθήματα ενός τέλειου ανθρώπου που αν και μεγάλωσε σε πολύ δύσκολες συνθήκες κατάφερε να γίνει ο καλύτερος σύζυγος ,απίστευτα καλός πατέρας και καλος φίλος. Ήταν η χαρά της ζωής.

Θα ξεκινήσω από την ανακοίνωση σας να βγάλετε σε διαθεσιμότητα τους σχολικούς φύλακες. Η ανακοίνωση που έπεσε σαν βόμβα και τον σκότωσε ,μάταια τα παιδιά μου, εγώ οι φίλοι και οι συγγενείς προσπαθούσαμε να επαναφέρουν αυτόν τον άνθρωπο στον παλιό εαυτό του. Θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω ζωντανό νεκρό μιας και δεν έτρωγε, δεν κοιμόταν και είχε βυθιστεί μέσα στις σκέψεις του.

Το πλήγμα για τα παιδιά μας μεγάλο, έσβησε το χαμογελο από τα χείλη τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την φωτογραφία που είχατε αναρτήσει με τον πατέρα σας αγκαλιά, χαρούμενοι και χαμογελαστοί σαν να ζούσατε σε παραμύθι ενώ οι γιοί μου δεν κατάφερε όσο και αν προσπαθούσε να κάνει τον πατέρα τους να χαμογελάσει την ημέρα των γενεθλίων του.

Κάποια στιγμή λοιπόν καταφέρα να τον πείσω να αλλάξει συμπεριφορά για τα παιδιά του τα οποία λατρεύει, γι'αυτό και όλα αυτά τα χρόνια τους δίνει και την ψυχή του.

Άρχισε να ελπίζει στα λόγια σας ότι θα ανοιξουν θέσεις τις οποίες ποτέ Δεν ανοίξατε.
Παρακολουθούσε κάθε σας κίνηση προσπάθησε και αυτός μαζί με τους συναδέλφους του μήπως και καταφέρουν κάτι γιατί Πραγματικά είσασταν άδικοι αυτοί ήταν οι πρώτοι που βγήκαν σε διαθεσιμότητα αλλά Δεν βρήκατε θέσεις ενώ για τους επόμενους. ...βρήκατε .....και τελικά έρχεται η απόλυση. ....και μαζί η απόλυτη ψυχολογική κατάρρευση. Κάπως έτσι αισθάνονται χιλιάδες συμπολίτες μας.

Και ρωτάω λοιπόν εάν θέλατε να σώσετε την Ελλάδα γιατί Δεν ξεκινήσατε από εσάς τους ίδιους, γιατί Δεν ξεκινήσατε από το κεφάλι, εγω ξέρω ότι όταν βρίσκομαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση δεν ξεκινάω να κόβω το φαγητό από τα παιδιά μου όπως κάνατε εσείς, γιατί Δεν κόψαμε τους μισθούς σας με βάση το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, τα πλεόνασμα θα ήταν μεγαλύτερο , γιατί Δεν κάνατε πόθεν έσχες και κατασχέσεις σε όλους όσους μας κυβερνούσαν και μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια, σε όσους συνεχίζουν να μας εξαπατούν, γιατί.....γιατί....γιατί συνεχίζουν να τρώνε όλοι με χρυσά κουτάλια ενώ απολύεται ανθρώπους κόβετε αναπηρικές συντάξεις σε ανθρώπους που οι γιατροί σας βγάζουν με 90% νοητική στέρηση, υπάρχουν Πολλά ...γιατί.Αλλά αντί αυτού επιλέξατε αθώα θύματα που δούλευαν όχι για να πλουτίσουν αλλά για να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Έχετε επαναλάβει σε εκπομπές πόσο περήφανος είστε για τα πτυχία σας αλλά ποτέ Δεν έχετε αναφέρει πόσο περήφανος είστε για την ψυχή σας γιατί για να καταστρέψει κανείς τόσους υπέροχους ανθρώπους πρέπει να έχει πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής κάτι που εσείς επανειλημμένα έχετε δείξει.
Δυστυχώς την 25η Μαρτίου τιμάμε τον ηρωισμό χιλιάδων Ελλήνων κάτι που Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κάνουμε για την Νεότερη ιστορία . Γιατί τα παιδιά μας Δεν θα ξεχάσουν ποτέ ποιός σκότωσε την παιδική τους αθωότητα ,βιώνοντας καθημερινά την θλίψη και την αγωνία των γονιών τους για την επιβίωση.

Τελικά αναρωτιέμαι τι τα θέλουμε τα πτυχία εάν Δεν έχουμε ανθρωπιά σε τι χρησιμεύουν ; Έως σήμερα γνωρίζαμε ότι ο καλλιεργημένος άνθρωπος είναι σαφώς ανώτερος από τον αγράμματο , στην παρούσα φάση της ζωής μας σε τι διαφέρουν:

Μέχρι πρότινος ο ΈΛΛΗΝΑΣ μπορούσε να χαρακτηριστεί με τις παρακάτω λέξεις

-ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
-ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ
_ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ

Στις μέρες μας χαρακτηρίζεται από

-ΘΛΙΨΗ
-ΠΕΙΝΑ
-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Α.Μ.

Το είδαμε: http://www.dimastin.gr/
Πηγή: https://www.facebook.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου