Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ολοκλήρωσε ύστερα από 15 ημέρες την απεργία πείνας ο Γιάννης Βαγδάτης, μετά από σοβαρή επιβάρυνση της υγείας του

Μετά από 15 ημέρες απεργίας πείνας και κατασκήνωσης έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο συνάδελφος Γιάννης Βαγδάτης, απολυόμενος δημοτικός αστυνομικός του Δήμου Θεσσαλονίκης, τερμάτισε τον αγώνα του λόγω της σοβαρής επιβάρυνσης της υγείας του.


Ο συνάδελφος χρειάστηκε ήδη μία φορά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ τις τελευταίες ημέρες ήταν ορατή η επιδείνωση της υγείας του, και ο γιατρός που τον παρακολουθεί τον προειδοποίησε για μη αναστρέψιμη βλάβη στην υγεία του αν αρνηθεί να λάβει τροφή έστω και μία ημέρα ακόμη.

Σε ευχαριστήριο μήνυμα που ανάρτησε ο Γιάννης Βαγδάτης αναφέρει:

15η ημέρα και τέλος... κατέβηκα με ένα βεβαρημένο ιστορικό υγείας έδωσα την μάχη μου αξιοπρεπώς και αποχωρώ με μια υπόσχεση από την διοίκηση του δήμου... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους όσους με στήριξαν από όλη την Ελλάδα!!! Εύχομαι καλό αγώνα και πλήρη δικαίωση όλων των συναδέλφων. Είμαι μαζί σας στηρίζω τον αγώνα σας!!!!και αν χρειαστεί πάλι μαζί! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!


Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο Γιάννη Βαγδάτη, με τη σιγουριά ότι ο αγώνας που έκανε θα συντελέσει στην δικαίωσή του. Εκφράζουμε την ελπίδα να βρεθεί λύση τόσο γι' αυτόν, όσο και για τους υπόλοιπους συναδέλφους που απολύονται.

Επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook που δημιουργήθηκε για τη δήλωση υποστήριξης στον απεργό πείνας Γιάννη Βαγδάτη, πρώην δημοτικό αστυνομικό του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης σημερινό άρθρο (με χθεσινά όμως δεδομένα) στο aftodioikisi.gr: 

Και απεργία πείνας για τις απολύσεις

Την 16η ημέρα απεργίας πείνας κλείνει σήμερα ο πρώην δημοτικός αστυνομικός Γιάννης Βαγδάτης ο οποίος έχει στήσει τη σκηνή του έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Με αυτόν το δύσκολο κι επώδυνο τρόπο, ο απολυμένος δημοτικός αστυνομικός διαμαρτύρεται για την απουσία διάθεσης που διαπίστωσε από την πλευρά των αρμόδιων φορέων  να δώσουν λύση στο πρόβλημα των 226 «αδιάθετων» δημοτικών αστυνομικών. Ο κ. Βαγδάτης, που είναι ο πρώτος από τους απολυμένους που έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας, έχει δηλώσει κατ’επανάληψη πως δεν μπορεί να ζήσει ούτε την οικογένειά του εξαιτίας του καθεστώτος της διαθεσιμότητας στο οποίο βρίσκεται. Μέχρι στιγμής, τη 12η ημέρα της απεργίας πείνας, ανέβασε υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν με επιτυχία το πρόβλημα της υγείας του. Τι δηλώνει:  ’Οτι «θα συνεχίσει τον αγώνα του «μέχρι τελικής πτώσεως» ή αλλιώς «κι αν χιονίζει και αν βρέχει, το αγριολούλουδο αντέχει»!

Πηγή:  http://www.aftodioikisi.gr/

    1 σχόλιο: