Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Σχολικοί Φύλακες: Μεγάλη Αγωνιστική Συγκέντρωση τη Δευτέρα 23 Ιουνίου (17:30) στο Υπουργείο Εσωτερικών

Σε Αγωνιστική Συγκέντρωση καλεί η επιτροπή Αγωνιζόμενων Σχολικών Φυλάκων του κέντρου αγώνα ανατροπής των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων που έχει στηθεί στην Καραγιώργη Σερβία από τις Καθαρίστριες του Υπ.Οικ. τους Σχολικούς Φύλακες και τους καθηγητές Τ.Ε. ενόψει της συνάντησης που έχει προγραμματιστεί με τον υπουργό Εσωτερικών για την Δευτέρα 23 Ιούνη 2014 στις 5.30 το απόγευμα.

Οι Σχολικοί Φύλακες είναι αποφασισμένοι να πάρουν πίσω την εργασία και την αξιοπρέπεια που τους στέρησε αυταρχικά η νεοφιλελεύθερη πολιτική της συγκυβέρνησης και να γυρίσουν πίσω στα σχολειά και στα παιδιά. 

«Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγωνιζόμενων Σχολικών Φυλάκων»

Όλοι στην αγωνιστική συγκέντρωση - Δευτέρα 23/6, 5.30 μ.μ. στο Υπ. Εσωτερικών

Οι Αγωνιζόμενοι Σχολικοί Φύλακες, από το κέντρο αγώνα των Διαθεσίμων στην Καραγιώργη Σερβίας, καλούμε όλους τους συναδέλφους σχολικούς φύλακες, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 5.30 μ.μ. σε αγωνιστική συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης με το νέο Υπουργό, η οποία καθορίστηκε κατά την πρόσφατη κινητοποίησή μας.
Δηλώνουμε ότι είμαστε ακόμα όρθιοι και πως με τον αγώνα μας θα ανατρέψουμε την βάρβαρη πολιτική των απολύσεων, της ανεργίας, της ανέχειας και της εξαθλίωσης
Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε πίσω τη δουλειά μας που βίαια και αναίτια μας στέρησαν και θα την πάρουμε.
Όλοι μαζί ενωμένοι σαν κλάδος δίνουμε αγωνιστικό παρόν, τη Δευτέρα 23/6 στις 5.30 μ.μ. στο Υπουργείο Εσωτερικών (Πλατεία Κλαυθμώνος)

Επιτροπή Αγωνιζόμενων Σχολικών Φυλάκων


Πηγή: http://megalo-limani.blogspot.gr/

Καλούμε όλους τους δημοτικούς αστυνομικούς στην Αττική να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, ενισχύοντας παράλληλα με την παρουσία τους την κατασκήνωση διαμαρτυρίας των απολυόμενων συναδέλφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου