Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Συνάντηση ΠΟΕ-ΟΤΑ με Μητσοτάκη: Προβληματισμός στο ΥΔΜΗΔ για την αξιολόγηση στους δήμους - Ποιες οι εξελίξεις για τους δημ. αστυνομικούς - Προκήρυξη των κενών θέσεων;

Η αξιολόγηση των υπαλλήλων στους δήμους, τέθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο κτήριο της Βασ. Σοφίας, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Εξερχόμενος της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, εκτίμησε ότι υπάρχει προβληματισμός από την πλευρά του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ό,τι αφορά το σύστημα της αξιολόγησης,

Πρόσθεσε ότι έως την Παρασκευή αναμένονται οριστικές αποφάσεις, από την πλευρά του υπουργού, σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης. Πρόσθεσε δε ότι ο υπουργός φάνηκε να προβληματίζεται ειδικά για το θέμα της αξιολόγησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δημοτικοί Αστυνομικοί


Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το θέμα της αναγνώρισης συντάξιμων χρόνων για τους σχολικούς φύλακες και το ενδεχόμενο αναγνώρισης πλασματικών χρόνων για τους δημοτικούς αστυνομικούς που βρίσκονται κοντά της σύνταξης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο κ. Μητσοτάκης δεν υπήρξε αρνητικός στο ενδεχόμενο επαναπροκήρυξης για τις κενές θέσεις εργασίας στα καταστήματα κράτησης, αυξάνοντας το όριο ηλικίας από τα 50 στα 55 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου