Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

O Βενιζέλος δεν ξεχνά τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Καρφιά» ενταντίον του - Το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει να διδάξει τον Μητσοτάκη για να βελτιώσει το έργο του!

Το «καρφί» ήταν για τον ΥΠΔΜ Κυρ. Μητσοτάκη ο οποίος πρόσφατα θύμισε ότι όταν το ΠΑΣΟΚ είχε σηκώσει μπαϊράκι στην Τρόικα, το 2011, βρεθήκαμε με το «χαράτσι». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, στη χθεσινή πολιτική του ομιλία, του «την έπεσε» χωρίς να τον κατονομάσει: 

«Γι” αυτό λέω σε όλους: δεν δεχόμαστε μαθήματα διαπραγμάτευσης. Παρακολουθώ ένα περίεργο «συνασπισμό» ημιακροδεξιών δήθεν διαμορφωτών της κοινής γνώμης και αναλυτών, που λένε «μα, τώρα, όσες φορές πήγαμε να το παίξουμε σκληροί στην τρόικα χάσαμε και τρέχαμε και παρακαλούσαμε από πίσω της. Και ο Βενιζέλος τι έκανε; Έδιωξε την τρόικα στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2011 από το γραφείο του και μετά έτρεχε και την παρακαλούσε να γυρίσει». Τους συνιστώ να κάνουν το ίδιο για να πετύχουμε την οριστική και τελική έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο και την κρίση.

Γιατί ναι, πράγματι, δεν μπορούσαμε το Σεπτέμβριο του 2011 να πάρουμε νέα δημοσιονομικά μέτρα, φορολογικά, ασφαλιστικά, δεν μπορούσαμε να πάρουμε μέτρα που ταλαιπωρούν τον κόσμο με αδικίες, χωρίς να έχουμε καν ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο αναφοράς, χωρίς να έχουμε πάρει το δάνειο που χρειάζεται, χωρίς να έχουμε πάρει το κούρεμα που χρειάζεται, χωρίς να έχουμε διασφαλίσει την ανασυγκρότηση του τραπεζικού συστήματος δηλαδή χωρίς να έχουμε διασφαλίσει την πλήρη προστασία των καταθέσεων των Ελλήνων, των αποταμιεύσεων.

Αυτό το πετύχαμε όμως. Και ξέρετε ότι το πετύχαμε με το ελάχιστο δυνατό κόστος και το πετύχαμε μέσα σε λιγότερο από 45 μέρες, από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου του 2011 και θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί τελείως διαφορετικά τα πράγματα αν ήμασταν συνεπείς στην προώθηση της πολιτικής μας.
«

Πηγή:  aftodioikisi.gr

Το ΠΑΣΟΚ παίρνει τη δουλειά του Κ. Μητσοτάκη


Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Χαριλάου Τρικούπη υπό τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το θέμα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και το μέτρο της υποχρεωτικής ποσόστωσης ( 15%). 

Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε να παρουσιαστεί η ολοκληρωμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης, σε συνάντηση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης με τον Πρωθυπουργό παρουσία των αρμόδιων υπουργών, ώστε να αρθούν προβλήματα που έχουν εμφανισθεί.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο Βενιζέλος θα διδάξει τον Μητσοτάκη για να βελτιώσει το έργο του ως ΥΠΔΜ. 

Πηγή:  aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου