Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Μεταθέσεις εξπρές στους δήμους - Κυβερνητικό σχέδιο μετά την αποτυχία της εθελοντικής κινητικότητας - Ντινόπουλος: Δεν θα υπάρξουν υποχρεωτικές μεταθέσεις (αλλά δεν γνωρίζει το δημοσίευμα)

Σε υποχρεωτικές μεταθέσεις-εξπρές, προσωπικού από δήμο σε δήμο, προσανατολίζεται η κυβέρνηση μετά την αποτυχία -όπως όλα δείχνουν- της ενδοδημοτικής κινητικότητας, η οποία λήγει στις 29 Αυγούστου.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει βάλει μπλόκο στην εθελοντική κινητικότητα και έχει ζητήσει από τους εργαζομένους να μη συμμετάσχουν στη διαδικασία
Η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει βάλει μπλόκο στην εθελοντική κινητικότητα και έχει ζητήσει από τους εργαζομένους να μη συμμετάσχουν στη διαδικασία

Σύμφωνα με εκτιμήσεις κυβερνητικών στελεχών ο στόχος της ενδοδημοτικής κινητικότητας που αφορά την εθελοντική μετακίνηση 2.000 υπαλλήλων δεν φαίνεται δυνατό να επιτευχθεί παρά το γεγονός ότι έχει δοθεί τρίτη παράταση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέχρι τα τέλη Αυγούστου και παρά το κίνητρο για τους μετακινούμενους υπαλλήλους, ότι θα εξαιρεθούν στο μέλλον από ένταξη

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Ντινόπουλος: Δεν θα υπάρξουν υποχρεωτικές μεταθέσεις – «Δεν το διάβασα», είπε όμως για το δημοσίευμα


Διαβεβαιώσεις ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία σκέψη για υποχρεωτικές μεταθέσεις υπαλλήλων των δήμων, λόγω της απροθυμίας τους να συμμετάσχουν εθελοντικά στο Πρόγραμμα «Εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής Κινητικότητας», έδωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Εσωτερικών Αργ. Ντινόπουλος, με αφορμή σχετικές πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο.

«Αν και δεν έχω διαβάσει ακόμη το δημοσίευμα, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, αφού το Πρόγραμμα της εθελούσιας ενδοδημοτικής κινητικότητας τρέχει. Στην περίπτωση, που δούμε κάτι διαφορετικό, θα πάρουμε τα ανάλογα μέτρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Σύμφωνα με το «Έθνος», η κυβέρνηση, μετά την αποτυχία -όπως όλα δείχνουν- της ενδοδημοτικής κινητικότητας, η οποία λήγει στις 29 Αυγούστου, προσανατολίζεται σε υποχρεωτικές μεταθέσεις-εξπρές, προσωπικού από δήμο σε δήμο.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου