Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Βιώνουν τον ηλικιακό ρατσισμό οι δημοτικοί αστυνομικοί άνω των 50! - Συνάντηση των υπό απόλυση συναδέλφων του Ηρακλείου με το νέο Δήμαρχο

Τους στερείται το δικαίωμα να προσφέρουν μόνο και μόνο επειδή είναι πάνω από 50 χρόνων


Υπηρέτησαν κοντά 30 χρόνια στο δήμο Ηρακλείου και ήταν από αυτούς που εργάστηκαν σκληρά. Κι εδώ και ένα χρόνο νιώθουν απόκληροι και παραπεταμένοι! Ο λόγος για τους 6 πρώην δημοτικούς αστυνόμους, που επειδή υπερβαίνουν το 50ο έτος της ηλικίας τους βρίσκονται με το ... ενάμιση πόδι μπροστά στην απόλυση, καθώς συμπλήρωσαν το ένα έτος της διαθεσιμότητας μετά το κλείσιμο της δημοτικής αστυνομίας.

Όλοι οι υπόλοιποι που υπηρετούσαν μαζί τους τακτοποιήθηκαν κι αυτοί νιώθουν πως τους στερείται το δικαίωμα να προσφέρουν μόνο και μόνο επειδή είναι πάνω από 50 χρόνων! Σήμερα λοιπόν επισκέφτηκαν το δήμαρχο Ηρακλείου, μήπως και κάνει κάτι ... επαιτώντας κατουσίαν εργασία!

Η απίστευτη απαξιωτική διαδικασία μιας ακατανόητης απόφασης, του κλεισίματος της δημοτικής αστυνομίας, που δείχνει σε ανθρώπους παραγωγικούς το πιο σκληρό ρατσιστικό της πρόσωπο!



Συνάντηση Λαμπρινού με πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς


Συνάντηση είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός με τους έξι πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα και δεν μετακινήθηκαν λόγω ορίου ηλικίας σε υπηρεσίες του Δημοσίου, μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι εργαζόμενοι με επικεφαλής την κ. Σοφία Μακριδάκη βρέθηκαν σήμερα στη Λότζια προκειμένου να ενημερώσουν το Δήμαρχο Ηρακλείου για το πρόβλημά τους.

Ο κ. Λαμπρινός εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν,χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αίτημά τους για επιστροφή στην εργασία τους.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος ,η εμπειρία τους είναι πολύτιμη σε ευαίσθητους τομείς της πόλης και ως εκ τούτου θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να παραμείνουν στο Δήμο Ηρακλείου.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν το νέο Δήμαρχο Ηρακλείου για το έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύει και τις προσπάθειες που καταβάλλει ώστε να μη χάσει κανείς την εργασία του.

Πηγή: http://www.cretalook.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου