Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Οι Σχολικοί Φύλακες στολίζουν το δικό τους δέντρο φέτος τα Χριστούγεννα (φωτογραφίες)

Σε μια συμβολική κίνηση στολισμού ιδιότυπου χριστουγεννιάτικου δέντρου προχωρούν οι αγωνιζόμενοι Σχολικοί Φύλακες που συνεχίζουν να βρίσκονται στο δρόμο του αγώνα και στα κέντρα αγώνα της Αθήνας (Καραγιώργη Σερβίας) και Θεσσαλονίκης ( Αριστοτέλους και Τσιμισκή), θυμίζοντας μάλιστα σε κάποιους ότι ο αγώνας τους δε σταμάτησε ποτέ, δίνετε στο δρόμο και όχι εκ του «καναπέος» και του ηλεκτρονικού υπολογιστή, φτιάχνοντας καπετανάτα και «λοχαγούς».

Το κάλεσμα των αγωνιζόμενων Σχολικών Φυλάκων, ενώνοντας τη φωνή τους με συναδέλφους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που η νεοφιλελεύθερη πολιτική τους πέταξε στον Καιάδα της ανεργίας της ανέχειας και της εξαθλίωσης, αναφέρει συγκεκριμένα: 


Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να στολίσουμε μαζί το «άλλο» δέντρο στα κέντρα αγώνα της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους με Τσιμισκή και της Αθήνας, Καραγιώργη Σερβίας, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 12:00.
Για μια ακόμη χρονιά η συγκυβέρνηση της υποτέλειας και των μνημονίων με την συνδρομή Τρόικας, ΕΕ, ΔΝΤ και ντόπιων και ξένων συμφερόντων φρόντισαν για τον στολισμό των φετινών γιορτών …. Το δέντρο της Ανεργίας, της Ανέχειας, της Εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος κάθε δημόσιου και κοινωνικού αγαθού.  
Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να στολίσουμε μαζί το «άλλο» δέντρο στα κέντρα αγώνα της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους με Τσιμισκή και της Αθήνας, Καραγιώργη Σερβίας, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 12:00. Σχολικοί Φύλακες, εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, καθηγητές σε διαθεσιμότητα, αγωνιζόμενες καθαρίστριες, απεργοί της COCA-COLA, SOS Χαλκιδική κα συνεχίζουμε στον δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα.  
Έχουμε δώσει όρκο τιμής να ΜΗΝ λυγίσουμε αν αυτή την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ! Μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!  
ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! 
«Δεν θα σταματήσουν Αν δεν τους σταματήσεις Στον ΔΡΟΜΟ λαέ μπορείς να τους Νικήσεις!»

Πηγή: ΑΣΚ-ΟΤΑ, aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου